Silvestrovské tousty

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Elliisska

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g sýr
    • sůl
    • pepř mletý
    • paprika
    • kečup - ostrý
    • křen
    • 300
      g turistický salám
    • feferonka několik kusů

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Turistický salám a sýr nastrouháme, vše smícháme dohromady a natíráme na opečenou veku.
Zařazení: Chuťovky

Komentáře k receptu

  • Věra Novotná
    Věra Novotná |

    22. 11. 2006 08:18

    Super recept, rychlý a chutný. Takových víc.

  • Jana V.
    Jana V. |

    22. 11. 2006 07:54

    Podobný recept mám,když směs salámu a strouhaného tvrdého sýra nasypete na plátky veky nebo třeba jen na rozkrojené housk lehce potřené máslem a dáte na chvilku do grilu,máte prima snídani třeba na nedělní ráno.Na Silvestra bych tohle zrovna nepoužila,ale jinak výhrady rozhodně nemám.

  • Gabriela B
    Gabriela B |

    21. 11. 2006 21:14

    Zaujali mě kritické komentáře tohoto receptu a tak jsem se ho rozhodla vyzkoušet. Žiju v cizině, a proto jsem neměla k dispozici "turisťák", ale použila jsem podobný druh salámu. Jedli jsme s opečenou bagetou a chutnalo nám. Recept je možná jednoduchý, ale rozhodně bych ho neohodnotila jako slabý. Ale asi záleží na chuti. V žádném případě nevidím žádný důvod, proč by se tento recept nehodil na Silvestra.

  • kamila
    kamila |

    21. 11. 2006 17:29

    Nejde přece o srozumitelnost, ale o obsah. Také si myslím, že turisťák a sýr není nic moc,zvláště když se to nabízí na silvestra. A mimo něj, asi také ne.

  • Jana z VM
    Jana z VM |

    21. 11. 2006 09:46

    Proč slabý ?? Recept, jako každý jiný, akorát je krátký. Ale dost srozumitelný pro každého, ne ?!

  • kamila
    kamila |

    20. 11. 2006 23:18

    Trochu se Andrei zastanu, tento recept je opravdu slabý, slabý, slabý...

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    20. 11. 2006 19:13

    Andreo, hoďte "do placu" nějaký svůj recept. Jenom kritizovat umí kdekdo...

  • Andrea
    Andrea |

    20. 11. 2006 15:23

    Slabé, slabé, slabé...