Autor:

Sedlácká bašta

Snadné
Ingredience
Vejce
2-3
3 ks
Brambory
středně velká
1 ks
Buřty 1 ks
Jarní cibulka
s natí
1 ks
Sýr Niva 100 g
Mléko 1 dl
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Z vajec

Bramboru oškrábeme a dáme vařit do osolené a okmínované vody.

Buřtík nakrájíme na kostičky a osmahneme na pánvi. Přidáme nakrájenou vařenou bramboru a ještě chvíli opékáme. Pak vše zalejeme rozkvedlaným vejcem s mlékem, přidáme na vetší kousky nakrájenou cibulku (bez natě) osolíme a opepříme. Těsně před koncem omeletu posypeme na jemno nakrájenou nebo nastouhanou nivou.

Omeletu přendáme na vyhřátý talíř a posypeme zelenou natí od cibulky. Můžeme podávat s chlebem s máslem, ale i tak je to dost hutné jídlo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Sedlácká bašta

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web