Rychlý „guláš“ z lančmítu

45 minut PT0H45M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Lančmít - konzerva 1 ks
Cibule 2 ks
Kečup 6 lžíce
Mletá paprika
dle chuti
 
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy

Konzervu lančmítu otevřeme po obou koncích, obsah vytlačíme a nakrájíme na hranolky. Osmažíme do červena na tuku z konzervy, vmícháme mletou papriku, potom kečup a prohřejeme. Nakonec přidáme zvlášť usmaženou cibulku (někdo dává syrovou), promícháme a minutku ještě dusíme, přisolíme a hned podáváme.
Vhodná příloha je slané pečivo nebo vařené brambory a zeleninový salát.

Recept z 80. let 20. století.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pivní vafle Vafle 5x jinak Články z

Komentáře k receptu: Rychlý „guláš“ z lančmítu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web