Rychlý „guláš“ z lančmítu

45 minut PT0H45M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Lančmít - konzerva 1 ks
Cibule 2 ks
Kečup 6 lžíce
Mletá paprika
dle chuti
 
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy

Konzervu lančmítu otevřeme po obou koncích, obsah vytlačíme a nakrájíme na hranolky. Osmažíme do červena na tuku z konzervy, vmícháme mletou papriku, potom kečup a prohřejeme. Nakonec přidáme zvlášť usmaženou cibulku (někdo dává syrovou), promícháme a minutku ještě dusíme, přisolíme a hned podáváme.
Vhodná příloha je slané pečivo nebo vařené brambory a zeleninový salát.

Recept z 80. let 20. století.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Vegetariánské kuličky v pita chlebu Červené zelí: Dokonalý životabudič. Připravte si 4 originální recepty. Články z

Komentáře k receptu: Rychlý „guláš“ z lančmítu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web