Rychlý „guláš“ z lančmítu

45 minut PT0H45M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Lančmít - konzerva 1 ks
Cibule 2 ks
Kečup 6 lžíce
Mletá paprika
dle chuti
 
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy

Konzervu lančmítu otevřeme po obou koncích, obsah vytlačíme a nakrájíme na hranolky. Osmažíme do červena na tuku z konzervy, vmícháme mletou papriku, potom kečup a prohřejeme. Nakonec přidáme zvlášť usmaženou cibulku (někdo dává syrovou), promícháme a minutku ještě dusíme, přisolíme a hned podáváme.
Vhodná příloha je slané pečivo nebo vařené brambory a zeleninový salát.

Recept z 80. let 20. století.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vepřové kotlety s hořčicí a sýrem feta Tipy na sýrové dobroty Články z

Komentáře k receptu: Rychlý „guláš“ z lančmítu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web