Rychlý „guláš“ z lančmítu

45 minut PT0H45M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Lančmít - konzerva 1 ks
Cibule 2 ks
Kečup 6 lžíce
Mletá paprika
dle chuti
 
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy

Konzervu lančmítu otevřeme po obou koncích, obsah vytlačíme a nakrájíme na hranolky. Osmažíme do červena na tuku z konzervy, vmícháme mletou papriku, potom kečup a prohřejeme. Nakonec přidáme zvlášť usmaženou cibulku (někdo dává syrovou), promícháme a minutku ještě dusíme, přisolíme a hned podáváme.
Vhodná příloha je slané pečivo nebo vařené brambory a zeleninový salát.

Recept z 80. let 20. století.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuře v bylinkové strouhance na kapustových listech Říjnová tabule může být veselejší - 4 barevné recepty pro vás Články z

Komentáře k receptu: Rychlý „guláš“ z lančmítu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web