Rusalka

Hodnocení:

Moje:

60 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 6
      ks brambory
    • 1
      balíček špenátový protlak
    • 2
      ks vejce
    • 100
      g ementál
    • 1
      hrst strouhanka
    • 60
      g máslo
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 4
      lžíce kečup - jemný
    • muškátový květ
    • kmín
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory uvaříme v osolené vodě, rozmačkáme vidličkou, promícháme se špenátovým protlakem, nadrobno pokrájenou cibulí, utřeným česnekem, strouhaným sýrem, rozšlehanými vejci, strouhankou a kořením, podle chuti přisolíme a dáme do máslem vymazané zapékací misky asi na půl hodiny zapéct.
2
Hotový pokrm pokapeme kečupem a podáváme horký přímo ze zapékací misky.
Zařazení: Pokrmy Z brambor

Komentáře k receptu

  • Z13
    Z13 |

    3. 12. 2007 08:29

    Ementál jsem neměla, tak jsem dala nivu a bylo to moc dobré. Příště dám ale nivy určitě víc!!