Autor:

Rusalka

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Brambory 6 ks
Špenátový protlak 1 balíček
Vejce 2 ks
Ementál 100 g
Strouhanka 1 hrst
Máslo 60 g
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužek
Kečup - jemný 4 lžíce
Muškátový květ  
Kmín  
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Brambory uvaříme v osolené vodě, rozmačkáme vidličkou, promícháme se špenátovým protlakem, nadrobno pokrájenou cibulí, utřeným česnekem, strouhaným sýrem, rozšlehanými vejci, strouhankou a kořením, podle chuti přisolíme a dáme do máslem vymazané zapékací misky asi na půl hodiny zapéct.
Hotový pokrm pokapeme kečupem a podáváme horký přímo ze zapékací misky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tagliatelle s liškami Tagliatelle 4x jinak Články z

Komentáře k receptu: Rusalka

Komentáře

  1. Z13   03.12.2007 | 8:29 | reagovat |

    Ementál jsem neměla, tak jsem dala nivu a bylo to moc dobré. Příště dám ale nivy určitě víc!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web