Autor:

Restovaná játra s celerem

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Vepřová játra 400 g
Olej  
Grilovací koření  
Řapíkatý celer 200 g
Mrkev 300 g
Cibule 1 ks
Sůl  
Celerová nať  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti, Vepřové

Nakrájenou cibuli opražíme na oleji, přidáme nakrájenou zeleninu, orestujeme, osolíme, podlijeme trochou horké vody a dusíme (zbytečně dlouho nedusíme, mrkev má být křupavá).
Játra nakrájíme na plátky, potřeme grilovacím kořením a na oleji opékáme z každé strany asi 4 min. Na talíře položíme zeleninu, na ni rozložíme játra a posypeme sekanou natí.
Podáváme s rýží nebo brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Restovaná játra s celerem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web