Autor:

Restovaná játra s celerem

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Vepřová játra 400 g
Olej  
Grilovací koření  
Řapíkatý celer 200 g
Mrkev 300 g
Cibule 1 ks
Sůl  
Celerová nať  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti, Vepřové

Nakrájenou cibuli opražíme na oleji, přidáme nakrájenou zeleninu, orestujeme, osolíme, podlijeme trochou horké vody a dusíme (zbytečně dlouho nedusíme, mrkev má být křupavá).
Játra nakrájíme na plátky, potřeme grilovacím kořením a na oleji opékáme z každé strany asi 4 min. Na talíře položíme zeleninu, na ni rozložíme játra a posypeme sekanou natí.
Podáváme s rýží nebo brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Restovaná játra s celerem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web