Restovaná játra s celerem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g vepřová játra
    • olej
    • grilovací koření
    • 200
      g řapíkatý celer
    • 300
      g mrkev
    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • celerová nať

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nakrájenou cibuli opražíme na oleji, přidáme nakrájenou zeleninu, orestujeme, osolíme, podlijeme trochou horké vody a dusíme (zbytečně dlouho nedusíme, mrkev má být křupavá).
2
Játra nakrájíme na plátky, potřeme grilovacím kořením a na oleji opékáme z každé strany asi 4 min. Na talíře položíme zeleninu, na ni rozložíme játra a posypeme sekanou natí.
3
Podáváme s rýží nebo brambory.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.