Pytlákovo tajemství

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: arbitro

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g anglická slanina
    • 200
      g plátkový sýr
    • 100
      g sýr niva
    • 3
      cibule
    • slunečnicový olej
    • 400
      g šunka či šunkového salámu

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Připravíme si větší kusy alobalu, každý z nich uprostřed (cca 10x15 cm) potřeme olejem. Do tohoto prostoru položíme nejprve anglickou slaninu, na to vrstvíme kolečka cibule (spíše více než méně), šunku, opět cibuli, tenké plátky nivy, další vrstvu šunky, poslední vrstvu cibule a navrch 2 plátky tvrdého sýru.
2
Pečlivě zabalíme tak, aby šťáva nemohla nikudy uniknout a dáme na 30 minut péct do trouby. Hotovou pochoutku podáváme s chlebem a dáváme pozor, abychom v euforii nesnědli i kousek alobalu.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Marta
    Marta |

    30. 8. 2006 14:37

    Včera jsem tento recept vyzkoušela a je moc dobrý. Myslím, že s tímto receptem si jde "hrát" a vyzkoušet různé varianty..např.přidat rajčata nebo olivy.. Ale je to fakt jednoduché, zvládne úplně každý a moc dobrééé.