Pstruh s celerovou směsí

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 3
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks pstruh
    • 1
      stroužek česnek
    • 1
      ks cibule menší
    • celer kousek
    • koření na ryby speciální
    • 30
      g máslo
    • pepř mletý
    • olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Celerová směs: na oleji osmahneme na drobno nakrájenou cibuli s nastrouhaným celerem. Přidáme sůl, prolisovaný česnek a speciální koření na ryby, plátek citronu.
2
Omytého a vykuchaného pstruha osolíme, opepříme a naplníme celerovou směsí. Zpevníme nití nebo jehlami na ptáčky, pokapeme citronem a potřeme rozpuštěným máslem. Pečeme do měkka.Podáváme s bramborem a ozdobíme petrželkou.
Zařazení: Maso Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.