Autor:

Polévka z čínského zelí

40 minut PT0H40M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
kuřecí skelety
3 ks
Čínské zelí  
Sůl  
Vývar  
Čínské nudle
instantní, sleněné
 
Pálivá paprika  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Do papiňáku dáme vařit kuřecí skelety asi na 20 minut. Mezitím do hrnce nakrájíme čínské zelí na droboučké proužky, dáme do hrnce, osolíme, přelijeme vývarem a vaříme 6 minut. Odstavíme a do hrnce vhodíme instatní tenoučké čínské nudle. Dáme pokličku a za 5 minut můžeme podávat. Na talíři ozdobíme špetkou pálivé paprpiky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Cizrnová polévka s citronovou kůrou a ricottou Sváteční menu pro přátele po italsku Články z

Komentáře k receptu: Polévka z čínského zelí

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás? Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web