Autor:

Polévka z bílých fazolí

Snadné
Ingredience
Cibule
velká
1 ks
Rostlinný olej 1 lžíce
Česnek 1 stroužek
Drůbeží vývar 4 šálek
Brambory
oloupaná
1 ks
Fazole 1 plechovka
Rozmarýn 1 lžička
Sůl 1 lžička
Majoránka 1 lžička
Pepř mletý 1 lžička
Máslo 1 lžíce
Hladká mouka 1 lžíce
Petrželka 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

V hrnci rozehřejeme olej, osmažíme na něm do zlatova cibulku, přidáme utřený česnek a krátce osmahneme. Přilijeme vývar a uvedeme do varu. Pak přidáme bramboru nakrájenou na kostky, slité a okapané fazole, koření a sůl. Vaříme, až brambory změknou. Nakonec vmícháme do polévky změklé máslo umíchané s moukou. Necháme ještě dvě minuty povařit a odstavíme. Podáváme posypanou petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Houby na talíři Články z

Komentáře k receptu: Polévka z bílých fazolí

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web