Autor:

Polévka z bílých fazolí

Snadné
Ingredience
Cibule
velká
1 ks
Rostlinný olej 1 lžíce
Česnek 1 stroužek
Drůbeží vývar 4 šálek
Brambory
oloupaná
1 ks
Fazole 1 plechovka
Rozmarýn 1 lžička
Sůl 1 lžička
Majoránka 1 lžička
Pepř mletý 1 lžička
Máslo 1 lžíce
Hladká mouka 1 lžíce
Petrželka 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

V hrnci rozehřejeme olej, osmažíme na něm do zlatova cibulku, přidáme utřený česnek a krátce osmahneme. Přilijeme vývar a uvedeme do varu. Pak přidáme bramboru nakrájenou na kostky, slité a okapané fazole, koření a sůl. Vaříme, až brambory změknou. Nakonec vmícháme do polévky změklé máslo umíchané s moukou. Necháme ještě dvě minuty povařit a odstavíme. Podáváme posypanou petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Bramborové frity se slaninou Hostina pro zimní den Články z

Komentáře k receptu: Polévka z bílých fazolí

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web