Pivní mls

15 minut PT0H15M
Snadné
Ingredience
Špekáček 500 g
Slanina 200 g
Eidam sýr 200 g
Cibule
velké
3 ks
Okurka salátová 2 ks
Pivo - černé 1 ks
Hořčice
pálivá
 
Kečup - jemný  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Špekáčky nakrájíme na kolečka, dáme do vymazaného pekáčku, pokapeme kečupem a hořčicí, poklademe nakrájenou slaninou, kolečky cibule a okurky a znovu vrstvou špekáčků, zakapeme znovu hořčicí a kečupem. Všechno zasypeme nahrubo nastrouhaným sýrem, zalijeme černým pivem a upečeme v předehřáté troubě (asi 15 min.). Krájíme jako řezy.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Pivní mls

Komentáře

  1. Anita   31.08.2006 | 16:34 | reagovat |

    Súhlasím s p. Adélou. Museli sme to vyhodit. Uhorky to totálne skazili. Je mi to lúto, ale je to pravda...

  2. Adéla Najmanová   29.08.2006 | 19:33 | reagovat |

    Tento recept vypadá moooc dobře, ale moc se mi do něj nehodí ty salátové okurky... Nebyly by lepší kyselé okurky nebo přím bez okurek?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web