Pikantní přírodní řízek

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 5
      ks vepřové maso
    • sůl
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      lžíce majonéza
    • 1
      lžíce hořčice
    • 0,5
      lžička pepř mletý
    • 0,5
      lžička majoránka
    • 1
      lžička maggi
    • 4
      stroužek česnek 3-4
    • rostlinný olej na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Naklepané řízky osolíme a naložíme do směsi, kterou připravíme smícháním všech uvedených ingrediencí. Maso necháme odležet do druhého dne. Usmažíme v rozpáleném oleji.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Alena Loskot
    Alena Loskot |

    10. 12. 2005 05:00

    Ale, Vasku,to snad ne,a kde v Australii zijes,jestli se mohu zeptat.Byl jsi se podivat v nejakem supermarketu? Treba Safeway, Coles,Bi-lo,atd.Najdes tam vse,jen si vybrat.Ahoj

  • Jitka Malinova
    Jitka Malinova |

    9. 12. 2005 13:42

    Pro p. Vaška, solamyl je bramborový škrob v prášku, majolka se prodává - vaječná majoneza, vyrábí se tak že se zamixují vaječné žloutky do oleje.

  • VASEK
    VASEK |

    9. 12. 2005 12:27

    SOLAMYL aMAJOLKA...coto je ?Ziju v Australii a takove dobroty tu nejsou