Autor:

Pekařčina pomazánka

Snadné
Ingredience
Šunka
vařená
100 g
Máslo 30 g
Vejce
natrvrdo
4 ks
Pšeničná polosvětlá mouka 25 g
Mléko 250 ml
Žloutek 1 ks
Smetana ke šlehání 2 lžíce
Petrželka  
Žemle 4 ks
Sůl  

Postup přípravy:

šunku nakrájíme na nudličky. Vejce oloupeme, bílky rovněž pokrájíme na nudličky a žloutky nahrubo posekáme (část odložíme na ozdobu). Rozehřejeme máslo, přidáme mouku a umícháme světle žlutou jíšku. Přilijeme mléko, jíšku prošleháme metlou a uvedeme do varu. Přidáme pokrájenou šunku a vaječné bílky a prohřejeme. Žloutky rozšleháme se smetanou, nalijeme do pomazánky, zamícháme a osolíme. Žemle přepůlíme, vydlabeme a rozpečeme v troubě. Potřeme je pomazánkou, posypeme sekaným žloutkem a ozdobíme petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Pekařčina pomazánka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web