Autor:

Olomoucké brambory

10 minut PT0H10M
Snadné
Ingredience
Brambory
Olomoucké tvarůžky (syrečky) 300 g
Máslo 100 g
Cibule 1 ks
Ocet  
Pažitka  
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Brambory pokrájené na kolečka uvařené v osolené vodě, omastíme máslem. Syrečky pokrájíme na větší kousky a s drobně pokrájenou cibulí vmícháme do horkých omaštěných brambor. Směs dochutíme octem a pepřem a solí, urovnáme na talíř a posypeme sekanou pažitkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 2x)
Slezský bigoš Ty nejlepší recepty z Čech a Moravy Články z

Komentáře k receptu: Olomoucké brambory

Komentáře

  1. Hanka Šprochová   26.04.2008 | 10:22 | reagovat | závadný

    Moooc, moooc nám to chutnalo :-)

  2. Anonym   17.03.2006 | 10:23 | reagovat | závadný

    Super.Nic lepšího jsem v životě nejedla.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web