Olomoucké brambory

Hodnocení:

Moje:

10 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 8
      brambory
    • 300
      g olomoucké tvarůžky (syrečky)
    • 100
      g máslo
    • 1
      ks cibule
    • ocet
    • pažitka
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory pokrájené na kolečka uvařené v osolené vodě, omastíme máslem. Syrečky pokrájíme na větší kousky a s drobně pokrájenou cibulí vmícháme do horkých omaštěných brambor. Směs dochutíme octem a pepřem a solí, urovnáme na talíř a posypeme sekanou pažitkou.
Zařazení: Pokrmy Z brambor

Komentáře k receptu

  • Hanka Šprochová
    Hanka Šprochová |

    26. 4. 2008 10:22

    Moooc, moooc nám to chutnalo :-)

  • Anonym
    Anonym |

    17. 3. 2006 10:23

    Super.Nic lepšího jsem v životě nejedla.