Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 7x
2- 1 5
Autor:

Nejlepší zeleninová polévka

45 minut
Snadné
Ingredience
Brambory
střední
3 ks
Mrkev 2 ks
Petržel 1 ks
Celer
kousek
 
Bílé zelí
1/4 - může být i čínské
 
Kedlubna 1/2 ks
Květák
kousek
 
Vejce 2 ks
Sůl  
Vegeta  
Maggi  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Všechnu zeleninu nakrájíme na kousky a na kolečka (celer necháme v celku), vložíme do hrnce, zalijeme vodou podle toho, jak hustou chceme polévku mít a dáme vařit.
Jakmile je zelenina měkká, osolíme, ochutíme vegetou, polévkovým kořením maggi, vmícháme rozšlehaná vejce, až ztuhnou a je hotovo.
Na talíři můžeme opepřit.
Velmi jednoduchý recept a nejlepší zeleninová chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2- (hodnoceno 7x)
Reklama
Paella Jak chutná Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Nejlepší zeleninová polévka

Komentáře

  1. wercuwek   31.05.2014 | 8:51 | reagovat | závadný

    Souhlasím s Kamilem. Samozřejmě nikomu neberu jeho způsob vaření. Každý ať si dá do polívky co chce. Ale jsem taky odpůrce chemie v jídle. A nebo se jí snažím co nejvíce vyvarovat. Když dělám polívku, ať už je jakákoli, nikdy nepřidávám vegetu, ani masox nebo podobné věci. Vždyť potom všechno chutná stejně. A klasická chuť zeleniny je přece výborná.

  2. Kamil   21.02.2014 | 22:15 | reagovat | závadný

    Jasně a co úplně vynechat chemii, typu Magi, Vegeta, Podravka, bujon v kostce atd a uvařit jako naše babičky, je to tak moc problém? Asi ano, že? Pak se nedivte, že jsme samá rakovina, umíráme ve 40-ti a naše děti jsou partička tlouštíků a nebo vychrtlíci se zkaženým žaludkem už v pubertě.

  3. alex.prcek@email.cz   27.07.2012 | 12:43 | reagovat | závadný

    no nevým jakej je rozdíl mezi solčankou a vegetou??Každopádně místo magi spíš vorčestr a vegeta se dělá už i bez glutamátu!!!Trošku jiné balení,ale bez vegety nedám skoro žádnou polívku!! Shift+R zlepší kvalitu vyznačeného obrázku. Shift+A zlepší kvalitu všech obrázků na webové stránce. Shift+R zlepší kvalitu vyznačeného obrázku. Shift+A zlepší kvalitu všech obrázků na webové stránce. Shift+R zlepší kvalitu vyznačeného obrázku. Shift+A zlepší kvalitu všech obrázků na webové stránce.

    1. Denis   27.10.2012 | 7:14 | reagovat | závadný

      Solčanka je bez glutamátu!Vegetu bez glutamátu jsem neviděla..Dávám Solčanku,máme malé dítě ;-)

    2. Zeman   01.02.2013 | 14:22 | reagovat | závadný

      máme nové vyjmenované slova? :-D

      1. tom   12.10.2013 | 10:02 | reagovat | závadný

        máme nové koncovky přídavných jmen, pane Zemane? :-D

  4. Radka Karvánková   03.07.2007 | 22:52 | reagovat | závadný

    Souhlasím, taky bych vynechala vegetu a maggi. Já je vůbec nepoužívám, místo vegety používám solčanku.

  5. Tereza -   02.07.2007 | 13:15 | reagovat | závadný

    Ja by som tú vegetu a maggi vynechala úplne, dávajú rovnakú chuť každému jedlu, škoda by bolo krásnej zeleninkovej vône a chuti.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?

Další weby Mladé fronty

Dialog
X