Námořnické maso

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g vepřová kýta
    • 2
      cukr
    • 2
      sůl
    • 2
      solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      lžička kari
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      lžička maggi
    • 2
      lžička worcestrová omáčka
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 4
      ks žloutek
    • cibule
    • 1
      lžička chilli nebo tabasca

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vše promícháme, maso nakrájíme na nudličky a necháme v lednici uležet 24 hodin.
2
Pak pečeme na pánvi s olejem asi 20 minut. Podáváme s hranolkami.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Edita Gavčíková
    Edita Gavčíková |

    12. 6. 2010 18:04

    Dneska jsem delala k obedu,bylo to moc dobre,davam velkou 1 a dekuju za inspiraci :)

  • Zuzana Šindlerová
    Zuzana Šindlerová |

    12. 6. 2006 10:31

    Výborné, i ti mí kuřatožrouti si smlsli. Když se to opeče do tmava, nemá recept chybu. Myslím, že 2 lžíce Tabasca, jak píše Lucka by nestrávili ani ti námořníci, je to i tak dost pikantní.

  • Eva
    Eva |

    8. 6. 2006 15:35

    recept jsem vyzkoušela a je to opravdu pikantní a výborné!

  • autor receptu
    autor receptu |

    30. 4. 2006 18:28

    Tenhle recept je od opravdového námořníka

  • Janina
    Janina |

    20. 11. 2005 18:34

    je to velice dobré a pikantní.

  • Lucka
    Lucka |

    19. 9. 2005 13:53

    Dobré je dát do masa 2 lžíce tabaska.

  • Lucka
    Lucka |

    10. 9. 2005 09:09

    Masicko je vyborne a moc chutne. Doporučuji jako slavnostni večeři.