Autor:

Naložený pórek

Snadné
Ingredience
Pórek 1 kg
Česnek 3 stroužek
Pepř mletý 1 lžička
Hořčičné semínko 1 lžička
Chilli papričky
malé
2 ks
Bobkový list 2 ks
Voda 3/4 l
Červený vinný ocet 6 lžíce
Sůl 1 špetka
Cukr 1 lžička
Rostlinný olej 5 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Zeleninové

Ocet, sůl, cukr a vodu dáme do hrnce, přihodíme pórek nakrájený na asi 5 cm špalíčky, koření a povaříme asi 8 minut. Vmícháme olej a necháme vychladnout. Nandáme do sklenic, proložíme nakrájeným česnekem a necháme marinovat v ledničce 3-4 dny.

Podáváme jako přílohu k pečenému masu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Naložený pórek

Komentáře

  1. Pavlína Svitáková   14.02.2006 | 10:14 | reagovat |

    To příležitostně zkusím!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Obezita vás může zabít. V Česku jí trpí stále více lidí Obezita vás může zabít. V Česku jí trpí stále více lidí
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web