Autor:

Masová pánev II.

Střední
Ingredience
Cibule
Rostlinný olej
2-3
3 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Rajský protlak
3-4
4 lžíce
Smetana ke šlehání 1 kelímek
Mleté maso 300 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Nadrobno pokrájenou cibuli a zeleninu osmahneme v pánvi na rozehřátém oleji. Přidáme maso a za stálého míchání je opečeme. Osolíme, opepříme, vmícháme rajčatový protlak (může být i kečup), mírně podlijeme vývarem nebo vodou a dusíme za občasného promíchání asi 15 minut. Poté ve směsi vytvoříme 4 jamky a rozklepneme do nich vejce. Mírně je osolíme, opepříme a masovou směs i vejce přelijeme smetanou. Pod poklicí necháme ztuhnout. Před podáváním rozdělíme na čtyři porce. Opatrně přendáme na talíře a posypeme petrželkou (pažitkou, řeřichou...) Ideální příloha jsou těstoviny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jogurtová pizza Recepty z domácího jogurtu Články z

Komentáře k receptu: Masová pánev II.

Komentáře

  1. Anonym   02.02.2007 | 18:14 | reagovat |

    Použila jsem mraženou zeleninu, vynechala vajíčka, místo protlaku použila jen kečup a bylo to výborné. Smetana skvěle jídlo zjemní.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web