Autor:

Marinované pštrosí plátky

Snadné
Ingredience
Pštrosí řízky 4 ks
Olivový olej 2 lžíce
Sůl 1/2 lžička
Oregáno 1/2 lžička
Balzamikový ocet 1 šálek
Česnek
utřený
2 lžička
Pepř celý 1 lžička
Bobkový list
nakrájený na proužky
1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Ze všech surovin připravíme marinádu, do které naložíme alespoň na hodinu pštrosí řízky.
Potom vložíme řízky i s marinádou do pekáče a pečeme v troubě asi 25 minut při 180 °C.
Podáváme s vařenými nebo pečenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Losos na čočkovém salátu Luštěniny na tři způsoby Články z

Komentáře k receptu: Marinované pštrosí plátky

Komentáře

  1. Lucie Hrabcová   16.11.2009 | 13:14 | reagovat |

    Pštrosí maso je jedno z nejzdravějších....Minimum tuku, červené, jemné něco jako zvěřina. A hlavně je zr soukromých chovů, takže není vyhoněné hormony, jako kuřata.....Jinak takové řízky ze pštrosa smažené pomalinku....nádhera a vynikající je i svíčková!

  2. Anna Kucerova   12.01.2008 | 14:40 | reagovat |

    Nevim, jak to melo vypadat po upeceni v troube, ale ja jsem to pak nechala zapect na 15 min v mikrovlnce. Vysledek byl ale opravdu vyborny, pritel me nekolikrat moc moc pochvalil :)

  3. Marie Pospíšilová   07.12.2007 | 6:50 | reagovat |

    Hmm... běhací maso jsme ještě neměli, možná by stálo za hřích :)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web