Autor:

Marinované pštrosí plátky

Snadné
Ingredience
Pštrosí řízky 4 ks
Olivový olej 2 lžíce
Sůl 1/2 lžička
Oregáno 1/2 lžička
Balzamikový ocet 1 šálek
Česnek
utřený
2 lžička
Pepř celý 1 lžička
Bobkový list
nakrájený na proužky
1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Ze všech surovin připravíme marinádu, do které naložíme alespoň na hodinu pštrosí řízky.
Potom vložíme řízky i s marinádou do pekáče a pečeme v troubě asi 25 minut při 180 °C.
Podáváme s vařenými nebo pečenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Tvaroh s fíky Sladké fíky: ovoce z ráje Články z

Komentáře k receptu: Marinované pštrosí plátky

Komentáře

  1. Lucie Hrabcová   16.11.2009 | 13:14 | reagovat |

    Pštrosí maso je jedno z nejzdravějších....Minimum tuku, červené, jemné něco jako zvěřina. A hlavně je zr soukromých chovů, takže není vyhoněné hormony, jako kuřata.....Jinak takové řízky ze pštrosa smažené pomalinku....nádhera a vynikající je i svíčková!

  2. Anna Kucerova   12.01.2008 | 14:40 | reagovat |

    Nevim, jak to melo vypadat po upeceni v troube, ale ja jsem to pak nechala zapect na 15 min v mikrovlnce. Vysledek byl ale opravdu vyborny, pritel me nekolikrat moc moc pochvalil :)

  3. Marie Pospíšilová   07.12.2007 | 6:50 | reagovat |

    Hmm... běhací maso jsme ještě neměli, možná by stálo za hřích :)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Jsi příšera! Šikanovali blogerku za to, že ve videu ukázala akné Jsi příšera! Šikanovali blogerku za to, že ve videu ukázala akné
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web