Letní těstoviny s créme fraiche

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • těstoviny
    • špagety
    • cibule
    • 3
      česnek
    • 1
      lžička koření Koření na ryby
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • okurka salátová
    • 2
      rajčata
    • 300
      ml créme fraiche

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvařené těstoviny necháme odkapat (v horkém létě i vychladit) během vaření těstovin si připravíme jemný krém: na jemno nakrájenou cibulku a tři utřené stroužky česneku, koření na ryby (lze nahradit i grilovacím kořením - podle chuti) přelijeme créme fraiche a kečupem a promícháme.
2
Salátovou okurku nastrouháme a smícháme s těstovinami, které pak na talíři přelijeme krémem a zdobíme plátky rajčat.
3
<BR>Samozřejmě že lze přidat například na jemno nakrájený salám nebo olivy, ale to už se trošku recept prodraží. Výše uvedená varianta je nejrychlejší a nejlevnejší.
Zařazení: Zdravě i chutně

Komentáře k receptu

  • Šárka
    Šárka |

    24. 8. 2007 17:47

    Tuhle smetanu jsem kupovala v Anglii ale velkej rozdíl mezi tou jejich a českou nebyl.

  • Dana
    Dana |

    20. 10. 2004 12:24

    jo a tohle mi napsala kucharka online:Creme fraiche je zvlášť jemná nakyslá smetana - vyrábí se podle speciálního receptu. Je to tedy jeden z různých druhů smetany, její výhoda spočívá především v tom, že se nesráží ani při nalití do horkých pokrmů.tak snad se v tom vyznate

  • Dana
    Dana |

    19. 10. 2004 15:55

    nooo tak smetana, ja jsem ve svedsku takze jsem nevedela presnej nazev v cestine:)))))ooops dik za opravu

  • Jana z VM
    Jana z VM |

    19. 10. 2004 10:22

    Tady je aspoň švanda! A ta k tomu taky určitě patří!!

  • Ivana
    Ivana |

    19. 10. 2004 10:06

    To by člověka nenapadlo! Hnedle je to srozumitelnější!!!!

  • Jitka
    Jitka |

    18. 10. 2004 19:31

    Ne créme, nýbrž cr&#232;me. A je to smetana.