Autor:

Letní polévka z čerstvé zeleniny

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Okurka salátová 3 ks
Ředkvička 10 ks
Jablka 1 ks
Pažitka
nasekaná
2 lžíce
Kopr 2 lžíce
Kefír
250-300
300 ml
Hořčice plnotučná 1/2 lžička
Zakysaná smetana 2 lžíce
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Okurky, ředkvičky, jablko nakrájíme na tenké hranolky, osolíme, přidáme hořčici, jemně posekanou pažitku a kopr. Pro vylepšení můžeme přidat lžičku koření tzatziky a utřený česnek. Vše zalijeme studeným kefírem a podáváme se lžičkou kysané smetany.
V mimořádně teplé letní dny vhodíme do polévky kousky ledu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Těstoviny s mrkví a piniovými oříšky Mrkev: Oranžové kouzlo z kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Letní polévka z čerstvé zeleniny

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web