Autor:

Kyjevský kotlet II.

Střední
Porce: 2
Ingredience
Kuřecí maso
prsa
2 ks
Máslo 80 g
Vejce 2 ks
Hladká mouka  
Sůl  
Strouhanka  

Postup přípravy:

Z očištěných a vypraných kuřat vyjmeme prsíčka bez kosti současně s křidélky. Prsíčka nakrojíme tak, aby tvořila řízek, který lehce naklepeme, osolíme, do středu vložíme asi 20 g másla a zabalíme, aby máslo nemohlo vytéci spíchneme párátkem, znovu nepatrně osolíme, obalíme v mouce, vejcích, jemně proseté strouhané housce a rychle smažíme v rozpáleném tuku po obou stranách dočervena. Křidélko vyčnívá z prsíček tak, že vzhledově tvoří kost žebírka. Smažená prsíčka klademe na teplý talíř a jako přílohu podáváme brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Barevné přílohy k pečínkám 4 recepty na výborné přílohy k pečínkám Články z

Komentáře k receptu: Kyjevský kotlet II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní! Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní!
Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari! Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari!
Chce vás jen do postele? 5 znaků, podle kterých to poznáte! Chce vás jen do postele? 5 znaků, podle kterých to poznáte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web