Autor:

Kyjevský kotlet II.

Střední
Porce: 2
Ingredience
Kuřecí maso
prsa
2 ks
Máslo 80 g
Vejce 2 ks
Hladká mouka  
Sůl  
Strouhanka  

Postup přípravy:

Z očištěných a vypraných kuřat vyjmeme prsíčka bez kosti současně s křidélky. Prsíčka nakrojíme tak, aby tvořila řízek, který lehce naklepeme, osolíme, do středu vložíme asi 20 g másla a zabalíme, aby máslo nemohlo vytéci spíchneme párátkem, znovu nepatrně osolíme, obalíme v mouce, vejcích, jemně proseté strouhané housce a rychle smažíme v rozpáleném tuku po obou stranách dočervena. Křidélko vyčnívá z prsíček tak, že vzhledově tvoří kost žebírka. Smažená prsíčka klademe na teplý talíř a jako přílohu podáváme brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Ředkvičková polévka s ricottou Uvařeno na víkend snadno a rychle Články z

Komentáře k receptu: Kyjevský kotlet II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web