Autor:

Kyjevský kotlet II.

Střední
Porce: 2
Ingredience
Kuřecí maso
prsa
2 ks
Máslo 80 g
Vejce 2 ks
Hladká mouka  
Sůl  
Strouhanka  

Postup přípravy:

Z očištěných a vypraných kuřat vyjmeme prsíčka bez kosti současně s křidélky. Prsíčka nakrojíme tak, aby tvořila řízek, který lehce naklepeme, osolíme, do středu vložíme asi 20 g másla a zabalíme, aby máslo nemohlo vytéci spíchneme párátkem, znovu nepatrně osolíme, obalíme v mouce, vejcích, jemně proseté strouhané housce a rychle smažíme v rozpáleném tuku po obou stranách dočervena. Křidélko vyčnívá z prsíček tak, že vzhledově tvoří kost žebírka. Smažená prsíčka klademe na teplý talíř a jako přílohu podáváme brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pikantní pečený bůček Tip na víkend: Oblíbené vepřové maso Články z

Komentáře k receptu: Kyjevský kotlet II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web