Kuřecí křidélka s vynikající omáčkou

Hodnocení:

Moje:

-
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg kuřecí maso křídla
    • 3
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      lžička chilli
    • 1
      ks citronová šťáva z
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí křidelka buď usmažíme ve friťáku, případně na pánvi nebo v troubě, v létě jsou dobrá i grilovaná. Ničím je neochucujeme, jen tak bez ničeho je usmažíme do měkka a lehce do červena.
2
Tajemství spočívá v omáčcce - kučup, chilli, citron a sůl (dle chuti) smícháme v hrnci, ještě horká křidýlka vsypeme do vzniklé omáčky, zakryjeme poklicí a protřepeme, aby se všechna obalila.
3
Baštíme rukama, k tomu dobrý chlebík.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • bramborka
    bramborka |

    5. 2. 2007 15:37

    Dobré,jen se musí sníst čerstvá za křupava.1