Autor:

Kuřecí a rýžová polévka

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Rýže 200 g
Celerová nať  svazek
Glutasol  špetka
Bílé zelí 1 ks
Petrželka
nebo cibulová nať
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuře vaříme v osolené vodě asi půl hodiny, pak je vyjmeme z hrnce a dáme stranou. Opranou rýži nasucho opražíme, ale nesmí žloutnout. Přidáme ji do vývaru z kuřete a vaříme, dokud nepopraská. Přidáme glutasol.

Kuře vykostíme a maso nakrájíme na kousky. Jemně posekáme zelí, celer a smícháme s masem. Zvlášť podáváme maso se zelím a s celerovou natí, zvlášť vývar, zasypaný těsně před servírováním pažitkou. Polévku můžeme dochutit polévkovým kořením nebo kostkou kuřecího bujónu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí a rýžová polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web