Autor:

Kuřecí a rýžová polévka

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Rýže 200 g
Celerová nať  svazek
Glutasol  špetka
Bílé zelí 1 ks
Petrželka
nebo cibulová nať
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuře vaříme v osolené vodě asi půl hodiny, pak je vyjmeme z hrnce a dáme stranou. Opranou rýži nasucho opražíme, ale nesmí žloutnout. Přidáme ji do vývaru z kuřete a vaříme, dokud nepopraská. Přidáme glutasol.

Kuře vykostíme a maso nakrájíme na kousky. Jemně posekáme zelí, celer a smícháme s masem. Zvlášť podáváme maso se zelím a s celerovou natí, zvlášť vývar, zasypaný těsně před servírováním pažitkou. Polévku můžeme dochutit polévkovým kořením nebo kostkou kuřecího bujónu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Krůtí roláda s kapiemi a houbami Masová roláda 4x jinak Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí a rýžová polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web