Autor:

kuře - po indicku II.

Střední
Ingredience
Kuřecí stehna  
Citronová šťáva 3 lžíce
Sůl  
Jogurt 1 kelímek
Ocet
bylinkový
1 lžíce
Olej 2 lžíce
Česnek 5 stroužek
Koriandr 1 lžíce
Římský kmín 1 lžička
Cayenský pepř 1/2 lžička
kukurma
mletá
1/2 lžička
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Z kuřecích stehen stáhneme kůži a několikrát je nařízneme špičkou nože. Do povrchu zatřeme citronovou šťávu se solí. Na marinádu rozetřeme jogurt s octem a olejem. Přidáme prolisovaný česnek a roztlučený koriandr a kmín. Okořeníme cayenským pepřem, kurkumou a pepřem. Dobře promícháme. Stehna potřeme marinádou a přikryté marinujeme asi 6 hodin. Plech vyložíme alobalem a rozložíme na něj stehna. Pečeme zhruba 40 minut při 200 °C

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: kuře - po indicku II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web