Kuře na kari s hermelínem

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kuřecí maso naporcované nebo jen stehna či prsa s kůží
    • 2
      ks hermelín
    • 1
      kelímek smetana 33% (250 ml)
    • sůl
    • kari
    • koření na kuře pokud je tam sůl, tak už nesolit

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuře naporcujeme, osolíme (popřípadě můžeme použít koření na kuře) a posypeme kari (podle toho, kdo jak má rád). Vyskládáme do zapékací misky nebo varného skla. Poklademe nakrájeným hermelínem a pokladmeme plátky másla (nemusí být). Zalijeme smetanou a pečeme přikryté 45 min. do změknutí. Poté odkryjeme a dopečeme kůrčičku. Podáváme s americkými brambory, vařenými brambory, rýží.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Šárka Rudlová
    Šárka Rudlová |

    21. 4. 2009 21:04

    Smetanu jsem přilila až ke konci, aby moc nezhoustla, příště dám také víc kari. Jinak 1.

  • Šárka Rudlová
    Šárka Rudlová |

    21. 4. 2009 21:02

    Smetanu jsem přilila až ke konci, aby moc nezhoustla a bylo to moc dobré, jen příště dám víc kari. Hodnotím 1.

  • Pavlína Petríková
    Pavlína Petríková |

    11. 6. 2007 10:48

    mám to v troubě... zatím to vypadá dost luxusně a aj to hezky voní... doufám, že to bude stejně dobrý jako to vypadá..