Autor:

Kuře Florentin

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Vejce 2 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Mouka  
Parmazán 100 g
Máslo 150 g
Bílé víno 2 dl
Vývar 1/4 l

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuře naporcujeme, porce vykostíme, obalíme v mouce a ušlehaných vejcích se solí, pepřem, trochou mouky a 4 lžícemi strouhaného parmazánu. Smažíme na másle. Připravíme omáčku: uděláme světlou jíšku (z másla a mouky), za stálého míchání přiléváme vývar a víno. Vaříme, až je omáčka hustá a hladká. Procedíme ji a přidáme zbytek strouhaného parmazánu. Omáčkou poléváme usmažené porce kuřat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Pečená kachna po savojsku Recept na víkend: Pečená kachna po savojsku Články z

Komentáře k receptu: Kuře Florentin

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web