Krkonošská cibulačka

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 4
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Jarka O.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks cibule velké
    • 1
      hrst sušené houby
    • česnek
    • olej
    • sůl
    • 1
      ks vejce
    • 1
      ks brambory střední
    • 100
      g kořenová zelenina
    • chleba starší

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupanou cibuli nakrájíme na tenká kolečka, opražíme na oleji, přidáme strouhanou zeleninu, brambory na kostičky, namočené houby, můžeme přidat houbové koření (mám pro tyto případy usušené a rozemleté nohy hlívy ústřičné), zalijeme vodou a vaříme do měkka.
2
Přidáme prolisovaný česnek, zakloktáme vejcem a necháme srazit.
3
Chléb nakrájený na kostičky opečeme, rozdělíme do talířů a zalijeme polévkou.
Zařazení: Polévky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    17. 4. 2006 22:09

    Tak potom napište, jak chutnala...

  • TOMMY
    TOMMY |

    17. 4. 2006 21:19

    Tuto polévku určitě zkusím