Autor:

Krkonošská cibulačka

Snadné
Ingredience
Cibule
velké
2 ks
Sušené houby 1 hrst
Česnek  
Olej  
Sůl  
Vejce 1 ks
Brambory
střední
1 ks
Kořenová zelenina 100 g
Chleba
starší
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Oloupanou cibuli nakrájíme na tenká kolečka, opražíme na oleji, přidáme strouhanou zeleninu, brambory na kostičky, namočené houby, můžeme přidat houbové koření (mám pro tyto případy usušené a rozemleté nohy hlívy ústřičné), zalijeme vodou a vaříme do měkka.

Přidáme prolisovaný česnek, zakloktáme vejcem a necháme srazit.

Chléb nakrájený na kostičky opečeme, rozdělíme do talířů a zalijeme polévkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
2+
4.5 4 5 1
Reklama
Sýrové koláčky se salsou Podzimní vegetariánské menu Články z

Komentáře k receptu: Krkonošská cibulačka

Komentáře

  1. Jaroslava Oumarová   17.04.2006 | 22:09 | reagovat |

    Tak potom napište, jak chutnala...

  2. TOMMY   17.04.2006 | 21:19 | reagovat |

    Tuto polévku určitě zkusím

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web