Autor:

Krkonošská cibulačka

Snadné
Ingredience
Cibule
velké
2 ks
Sušené houby 1 hrst
Česnek  
Olej  
Sůl  
Vejce 1 ks
Brambory
střední
1 ks
Kořenová zelenina 100 g
Chleba
starší
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Oloupanou cibuli nakrájíme na tenká kolečka, opražíme na oleji, přidáme strouhanou zeleninu, brambory na kostičky, namočené houby, můžeme přidat houbové koření (mám pro tyto případy usušené a rozemleté nohy hlívy ústřičné), zalijeme vodou a vaříme do měkka.

Přidáme prolisovaný česnek, zakloktáme vejcem a necháme srazit.

Chléb nakrájený na kostičky opečeme, rozdělíme do talířů a zalijeme polévkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
2+
4.5 4 5 1
Reklama
Domácí nudle krok za krokem (4.) Domácí nudle krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Krkonošská cibulačka

Komentáře

  1. Jaroslava Oumarová   17.04.2006 | 22:09 | reagovat |

    Tak potom napište, jak chutnala...

  2. TOMMY   17.04.2006 | 21:19 | reagovat |

    Tuto polévku určitě zkusím

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web