Karbanátky plněné brokolicí

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g mleté maso vepřové
    • 120
      g brokolice
    • 2
      lžíce bylinky nasekané
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks mrkev velká
    • 1
      špetka pepř mletý
    • rostlinný olej na smažení
    • pórek na ozdobu

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mleté maso smícháme s nasekanými bylinkami, utřeným česnekem, solí a pepřem. Rukama pečlivě propracujeme. Mraženou brokolici dáme rozmrazit, čerstvou krátce spaříme ve vroucí vodě a rozebereme na růžičky. Z připravené masové hmoty vytvarujeme středně velké placičky a do jejich středu položíme kousek brokolice a zabalíme. Ruce si namáčíme do vlažné vody a tvarujeme karbanátky.
2
Na pánvi si rozehřejeme vyšší vrstvu oleje a karbanátky po dobu asi 10-12 minut necháme po obou stranách osmažit.
3
Hotové karbanátky ozdobíme pórkem a podáváme s přílohou dle chuti.
Zařazení: Maso Mleté Vepřové

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    30. 10. 2006 13:59

    Tu mrkev možno při přípravě karbanátků přikusovat...

  • BOHUMILA SCHULZOVA
    BOHUMILA SCHULZOVA |

    30. 10. 2006 08:44

    NEZLOBTE SE, ALE NEPOCHOPILA JSEM K ČEMU JE TAM TA MRKEV?