Jemná kuřecí polévka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 100
      g žampiony
    • 3
      lžíce hrách
    • olej
    • 300
      g kuřecí maso bez kůže
    • 2
      lžíce víno dezertní suché bílé víno
    • 0,5
      lžička glutasol
    • 15
      dl vývar

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na nudličky a zprudka orestujeme na rozpáleném oleji. Přidáme hrášek a nakrájené žampiony a restujeme asi minutu. Zalijeme vývarem a při mírné teplotě vaříme asi 15 minut. Hotovou polévku ochutíme vínem a glutasolem.
Zařazení: Polévky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Pavel
    Pavel |

    25. 1. 2016 16:36

    Proč tu baštu "dojebat" glutamátem? :-$

  • Michal
    Michal |

    5. 8. 2014 17:17

    Glutasol? To si někdo dělá prdel, ne?

  • Jačna
    Jačna |

    24. 1. 2014 17:28

    Dobré, ale ty houby tam.....no...jinak fajn :-)

  • Sydonie
    Sydonie |

    29. 1. 2012 10:56

    Skvělá! Doporučuji přidat ještě trochu krájených chilli papriček, což přidá na barevnosti a chuť má větší říz :) A také se přiznám, že jsem ji ještě okořenila mletým kmínem, který houbám moc sedl.

  • Lenka Hradecká
    Lenka Hradecká |

    2. 5. 2011 11:49

    Opraveno

  • Ladia
    Ladia |

    2. 5. 2011 10:51

    3 l vývaru bude asi chybné