Autor:

Játrburger

Snadné
Ingredience
Vepřová játra
nebo drůbeží (množství podle počtu strávníků),
 
Česnek  
Sůl  
Pepř mletý  
Cibule  
Strouhanka  
Rostlinný olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Játra umeleme, přidáme větší množství utřeného česneku, osolíme, opepříme a zahustíme strouhankou. Necháme hmotu uležet v lednici 2 hodiny. Pak tvoříme karbanátky silné 2 cm a usmažíme. Ještě horké je vkládáme do rozkrojených žemlí, potřených na jedné polovině hořčicí, na druhé kečupem a hustě posypeme cibulí. Kdo má rád, pokape tatarkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Filetujeme kapra krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Játrburger

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí 10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí
Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou
Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu! Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web