Autor:

Játrburger

Snadné
Ingredience
Vepřová játra
nebo drůbeží (množství podle počtu strávníků),
 
Česnek  
Sůl  
Pepř mletý  
Cibule  
Strouhanka  
Rostlinný olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Játra umeleme, přidáme větší množství utřeného česneku, osolíme, opepříme a zahustíme strouhankou. Necháme hmotu uležet v lednici 2 hodiny. Pak tvoříme karbanátky silné 2 cm a usmažíme. Ještě horké je vkládáme do rozkrojených žemlí, potřených na jedné polovině hořčicí, na druhé kečupem a hustě posypeme cibulí. Kdo má rád, pokape tatarkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pochoutka na víkend: Steaky s cibulovými prstýnky Články z

Komentáře k receptu: Játrburger

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web