Játrburger

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřová játra nebo drůbeží (množství podle počtu strávníků),
    • česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • cibule
    • strouhanka
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Játra umeleme, přidáme větší množství utřeného česneku, osolíme, opepříme a zahustíme strouhankou. Necháme hmotu uležet v lednici 2 hodiny. Pak tvoříme karbanátky silné 2 cm a usmažíme. Ještě horké je vkládáme do rozkrojených žemlí, potřených na jedné polovině hořčicí, na druhé kečupem a hustě posypeme cibulí. Kdo má rád, pokape tatarkou.
Zařazení: Maso Vnitřnosti

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.