Autor:

Florentýnky

Snadné
Ingredience
Cukr 170 g
Med 70 g
Máslo 130 g
Smetana 150 ml
Mandlové lupínky 170 g
Slunečnicová semínka 100 g
Čokoládová poleva 150 g

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Troubu rozpálíme na 200 stupňů. Svaříme cukr s medem, máslem a smetanou a vaříme asi 5 minut. Přimícháme mandle a slunečnicová semínka. Plech vyložíme pečícím papírem a nalijeme na něj řídké těsto, které rozetřeme ho po celé ploše . Dáme na 10 minut do trouby a pak ještě teplý korpus krájíme na pravidelné tvary. Necháme vychladnout. Rozpustíme čokoládovou polevu, ve které florentýnky namáčíme a necháme ztuhnout.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Baklava Nejslavnější dezerty z celého světa Články z

Komentáře k receptu: Florentýnky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web