Autor:

Fazolky ze zázvorem

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Fazolky
čerstvé nebo mražené
450 g
Vývar  
Sůl  
Cukr  
Wei-su  
Pepř mletý  
Víno
se zázvorem
 
Olej
zázvorový s česnekem
5 lžíce

Postup přípravy:

Očištěné fazolky opereme, necháme okapat (zmrazené necháme rozmrazit a okapat). Na pánvi rozpálíme olej a vložíme na plátky nakrájený 1 stroužek česneku a 1/2 lžičky mletého zázvoru. Česnek z oleje vyjmeme, jakmile zrůžoví. Přidáme fazolky, osmahneme, zalijeme vývarem, přidáme sůl, cukr, wei-su (nebo kousek libečku), a pepř.
Zmírníme teplotu a za opatrného míchání dusíme až do vydušení šťávy. Potom zakápneme několika kapkami vína, opatrně zamícháme a podáváme s dušenou rýží Natural nebo opraženou a dušenou pohankou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Odpalovaná vajíčka s krémem 4 skvělé dezerty ke kávě Články z

Komentáře k receptu: Fazolky ze zázvorem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web