Autor:

Fazolky ze zázvorem

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Fazolky
čerstvé nebo mražené
450 g
Vývar  
Sůl  
Cukr  
Wei-su  
Pepř mletý  
Víno
se zázvorem
 
Olej
zázvorový s česnekem
5 lžíce

Postup přípravy:

Očištěné fazolky opereme, necháme okapat (zmrazené necháme rozmrazit a okapat). Na pánvi rozpálíme olej a vložíme na plátky nakrájený 1 stroužek česneku a 1/2 lžičky mletého zázvoru. Česnek z oleje vyjmeme, jakmile zrůžoví. Přidáme fazolky, osmahneme, zalijeme vývarem, přidáme sůl, cukr, wei-su (nebo kousek libečku), a pepř.
Zmírníme teplotu a za opatrného míchání dusíme až do vydušení šťávy. Potom zakápneme několika kapkami vína, opatrně zamícháme a podáváme s dušenou rýží Natural nebo opraženou a dušenou pohankou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Fazolky ze zázvorem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web