Ementálová pomazánka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 150
      g ementál
    • 2
      ks vařená vejce
    • cibule
    • 100
      g majonéza
    • 1
      lžička hořčice plnotučná
    • sůl
    • pepř mletý
    • pálivá paprika

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Sýr a vejce nastrouháme na jemno, přidáme ostatní suroviny a promícháme. Lépe chutná druhý den.
Zařazení: Chuťovky Pomazánky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Iveta Odvárková
    Iveta Odvárková |

    7. 3. 2008 12:17

    Podobnou pomazánku dělám také, ale z jiného sýra. Je to Primátor z Madety, na krabičce je napsáno "Jediný sýr s lomem". Kupuji ho v Hypernově, jinde jsem ho zatím neviděla. Jsou to trojhránky, v kulaté krabičce jich je šest kusů a na krabičce převládá žlutá a červená barva. To kdyby je někdo hledal v regálu. :- Trohránky nastrouhám najemno, k tomu nastrouhám nahrubo vajíčka uvařená natvrdo a sterilovanou sladkokyselou okurku, přidám majolku, nadrobno nakrájenou cibuli, trošku plnotučné hořčice, sůl, pepř a je hotovo, rodina si pomlaskává. - Ty ingredience dávám od oka, pouze dodržuji poměr jedno vejce na jeden trohránek.

  • Alexandra Daňková
    Alexandra Daňková |

    7. 3. 2008 10:30

    tak jsem právě dokončila tuto pomazánku a musím říct, že je fakt super. já ementál nemám vůbec ráda, ta nasládlá chuť mě vadí, takže ho vůbec nejíme. Zítra slavíme narozky a chtěla jsem zkusit něco nového, netradičního a když jsem uviděla tento recept, tak se mě hned zalíbil. Je to fakt moc dobrá pomazánka a ta nasládlá chuť je tam právě výborná. Takže všem doporučuji a dávám za 1

  • autor
    autor |

    12. 1. 2008 22:03

    ta pomazánka právě chutná po ementálu,takže jeho chuť nezastře.

  • Anonym
    Anonym |

    7. 1. 2008 20:07

    Já si myslím, že je to dobrý recept. Určitě vyzkouším.

  • Anonym
    Anonym |

    7. 1. 2008 17:28

    Nic proti, ementál je skvělý. ale není škoda ho zpracovat do pomazánky a tím zastřít jeho chuť?