Dvojbarevné rolky

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      plátek hovězí maso
    • 4
      plátek vepřové maso
    • 100
      g sýr
    • sůl
    • pepř mletý
    • grilovací koření
    • mletá paprika
    • 100
      g hladká mouka
    • olej
    • 1
      dl vývar

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso tence naklepeme, osolíme, opepříme a položíme na každý hovězí plátek plátek vepřový. Obalíme v mouce, zbylou mouku sklepneme a dobře přitlačíme. Okraje mas trošku přehneme a zatlačíme. Smažíme z obou stran na oleji. Do výpeku dáme trochu vývaru, necháme přejít varem.
2
Řízky podáváme s brambory, posypané sýrem a přelité šťávou.
Zařazení: Maso Hovězí Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.