Autor:

Chlebová polévka III.

Snadné
Ingredience
Chleba
tvrdší (víc kůrek)
3 plátek
Máslo 1 lžíce
Kyselá smetana 1/2 šálek
Žloutek 1 ks
Sůl  
Citronová šťáva  
Zeleninový vývar  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Chléb nakrájíme na menší kousky a osmažíme na másle. Zalijeme zeleninovým vývarem a uvaříme doměkka, asi 10-15 minut.

Polévku můžeme prolisovat nebo ponecháme chléb v kouscích.

Po odstavení z ohně přimícháme smetanu s rozkvedlaným žloutkem nebo jen mléko a kousek syrového másla.

Polévku ochutíme citronovou šťávou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Hostina na svatého Martina Články z

Komentáře k receptu: Chlebová polévka III.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web