Autor:

Buchta z Podmáslí

40 minut PT0H40M
Snadné
Ingredience
Polohrubá mouka 3 hrnek
Podmáslí 3 hrnek
Cukr krupice 2 hrnek
Vejce 1 ks
Jedlá soda 1 lžička
Slunečnicový olej
múže být i hera nebo stala
1/2 lžička
Vanilkový cukr 1 ks
Citronová kůra
z jednoho citonu
1 ks
Čokoláda na vaření 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Všechny ingredience smícháme dohromady. Vymíchané těsto vlijeme do vymazaného a vysypaného pekáče. Pečeme 15 minut na 150 stupňů a potom přidáme na 200 stupňů. Upečenou buchtu necháme vychladnout.
Vychladlou buchtu polijeme čokoládou nebo jen posypeme moučkovým cukrem, jak kdo rád. Nakrájíme na kostky a podáváme ke kávě nebo k čaji. Dobrou chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rebarborový koláč s drobenkou Tip na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou Články z

Komentáře k receptu: Buchta z Podmáslí

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Tři ženy prozradily, proč si začaly se ženáčem. Co jim to dalo? Tři ženy prozradily, proč si začaly se ženáčem. Co jim to dalo?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web