Autor:

Buchta z Podmáslí

40 minut PT0H40M
Snadné
Ingredience
Polohrubá mouka 3 hrnek
Podmáslí 3 hrnek
Cukr krupice 2 hrnek
Vejce 1 ks
Jedlá soda 1 lžička
Slunečnicový olej
múže být i hera nebo stala
1/2 lžička
Vanilkový cukr 1 ks
Citronová kůra
z jednoho citonu
1 ks
Čokoláda na vaření 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Všechny ingredience smícháme dohromady. Vymíchané těsto vlijeme do vymazaného a vysypaného pekáče. Pečeme 15 minut na 150 stupňů a potom přidáme na 200 stupňů. Upečenou buchtu necháme vychladnout.
Vychladlou buchtu polijeme čokoládou nebo jen posypeme moučkovým cukrem, jak kdo rád. Nakrájíme na kostky a podáváme ke kávě nebo k čaji. Dobrou chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Čokoládové suflé Recept na víkend: Dezert snů Články z

Komentáře k receptu: Buchta z Podmáslí

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web