Autor:

Buchta z Podmáslí

40 minut PT0H40M
Snadné
Ingredience
Polohrubá mouka 3 hrnek
Podmáslí 3 hrnek
Cukr krupice 2 hrnek
Vejce 1 ks
Jedlá soda 1 lžička
Slunečnicový olej
múže být i hera nebo stala
1/2 lžička
Vanilkový cukr 1 ks
Citronová kůra
z jednoho citonu
1 ks
Čokoláda na vaření 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Všechny ingredience smícháme dohromady. Vymíchané těsto vlijeme do vymazaného a vysypaného pekáče. Pečeme 15 minut na 150 stupňů a potom přidáme na 200 stupňů. Upečenou buchtu necháme vychladnout.
Vychladlou buchtu polijeme čokoládou nebo jen posypeme moučkovým cukrem, jak kdo rád. Nakrájíme na kostky a podáváme ke kávě nebo k čaji. Dobrou chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Castagnaccio do skla Energie na talíři Články z

Komentáře k receptu: Buchta z Podmáslí

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web