Buchta z Podmáslí

Hodnocení:

Moje:

40 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      hrnek polohrubá mouka
    • 3
      hrnek podmáslí
    • 2
      hrnek cukr krupice
    • 1
      ks vejce
    • 1
      lžička jedlá soda
    • 0,5
      lžička slunečnicový olej múže být i hera nebo stala
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 1
      ks citronová kůra z jednoho citonu
    • 1
      ks čokoláda na vaření

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny ingredience smícháme dohromady. Vymíchané těsto vlijeme do vymazaného a vysypaného pekáče. Pečeme 15 minut na 150 stupňů a potom přidáme na 200 stupňů. Upečenou buchtu necháme vychladnout.
2
Vychladlou buchtu polijeme čokoládou nebo jen posypeme moučkovým cukrem, jak kdo rád. Nakrájíme na kostky a podáváme ke kávě nebo k čaji. Dobrou chuť.
Zařazení: Moučníky Buchty

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.