Autor:

Brynzovníky

Střední
Těsto
Polohrubá mouka 1 kg
Vejce 1 ks
Droždí 40 g
Mléko 250 ml
Sůl 1 lžička
Náplň
Bryndza 250 g
Vejce 1 ks
Pažitka 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z mouky/obilovin

Z přísad vypracujeme kynuté těsto, dáme ho vykynout. Potom těsto vyválíme 1 cm silné a sklenicí povykrajujeme bochníčky (asi 5 cm průměr) a uložíme na plech.

Brynzu vymícháme s vajíčkem a sekanou pažitkou. Do každého bochníčku uděláme větší jamku, naplníme brynzou a dáme upéct.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Hovězí svíčková v růžovém pepři Recept na víkend: Hovězí svíčková v růžovém pepři Články z

Komentáře k receptu: Brynzovníky

Komentáře

  1. Anonym   24.11.2007 | 19:04 | reagovat |

    come

  2. Pavlína Svitáková   13.03.2006 | 7:41 | reagovat |

    Už jsou v oblíbených!

  3. Tereza Jarčušková   10.03.2006 | 7:16 | reagovat |

    Aj nám to mliečko k tomu pasuje : )))

  4. Zuzka Bernátová   09.03.2006 | 18:13 | reagovat |

    Ak bryndzovníky hnedˇ po upečení potriete studenou vodou ostanú dlho čerstvé.Nám najviac chutia s mliekom.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký horoskop na květen: Berany čeká láska a Štíři budou bez energie Velký horoskop na květen: Berany čeká láska a Štíři budou bez energie
Proč má většina z nás v sobě parazity a musíme se jich zbavovat? Proč má většina z nás v sobě parazity a musíme se jich zbavovat?
Princezna Charlotte slaví své druhé narozeniny! Víme, jak je oslaví! Princezna Charlotte slaví své druhé narozeniny! Víme, jak je oslaví!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web