Autor:

Brynzovníky

Střední
Těsto
Polohrubá mouka 1 kg
Vejce 1 ks
Droždí 40 g
Mléko 250 ml
Sůl 1 lžička
Náplň
Bryndza 250 g
Vejce 1 ks
Pažitka 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z mouky/obilovin

Z přísad vypracujeme kynuté těsto, dáme ho vykynout. Potom těsto vyválíme 1 cm silné a sklenicí povykrajujeme bochníčky (asi 5 cm průměr) a uložíme na plech.

Brynzu vymícháme s vajíčkem a sekanou pažitkou. Do každého bochníčku uděláme větší jamku, naplníme brynzou a dáme upéct.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Ředkvičková polévka s ricottou Uvařeno na víkend snadno a rychle Články z

Komentáře k receptu: Brynzovníky

Komentáře

  1. Anonym   24.11.2007 | 19:04 | reagovat | závadný

    come

  2. Pavlína Svitáková   13.03.2006 | 7:41 | reagovat | závadný

    Už jsou v oblíbených!

  3. Tereza Jarčušková   10.03.2006 | 7:16 | reagovat | závadný

    Aj nám to mliečko k tomu pasuje : )))

  4. Zuzka Bernátová   09.03.2006 | 18:13 | reagovat | závadný

    Ak bryndzovníky hnedˇ po upečení potriete studenou vodou ostanú dlho čerstvé.Nám najviac chutia s mliekom.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web