Autor:

Brynzovníky

Střední
Těsto
Polohrubá mouka 1 kg
Vejce 1 ks
Droždí 40 g
Mléko 250 ml
Sůl 1 lžička
Náplň
Bryndza 250 g
Vejce 1 ks
Pažitka 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z mouky/obilovin

Z přísad vypracujeme kynuté těsto, dáme ho vykynout. Potom těsto vyválíme 1 cm silné a sklenicí povykrajujeme bochníčky (asi 5 cm průměr) a uložíme na plech.

Brynzu vymícháme s vajíčkem a sekanou pažitkou. Do každého bochníčku uděláme větší jamku, naplníme brynzou a dáme upéct.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Horká čokoláda s domácími müsli tyčinkami Horské svačiny Články z

Komentáře k receptu: Brynzovníky

Komentáře

  1. Anonym   24.11.2007 | 19:04 | reagovat |

    come

  2. Pavlína Svitáková   13.03.2006 | 7:41 | reagovat |

    Už jsou v oblíbených!

  3. Tereza Jarčušková   10.03.2006 | 7:16 | reagovat |

    Aj nám to mliečko k tomu pasuje : )))

  4. Zuzka Bernátová   09.03.2006 | 18:13 | reagovat |

    Ak bryndzovníky hnedˇ po upečení potriete studenou vodou ostanú dlho čerstvé.Nám najviac chutia s mliekom.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web