Brynzovníky

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Těsto
    • 1
      kg polohrubá mouka
    • 1
      ks vejce
    • 40
      g droždí
    • 250
      ml mléko
    • 1
      lžička sůl
  • Náplň
    • 250
      g bryndza
    • 1
      ks vejce
    • 1
      lžíce pažitka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z přísad vypracujeme kynuté těsto, dáme ho vykynout. Potom těsto vyválíme 1 cm silné a sklenicí povykrajujeme bochníčky (asi 5 cm průměr) a uložíme na plech.
2
Brynzu vymícháme s vajíčkem a sekanou pažitkou. Do každého bochníčku uděláme větší jamku, naplníme brynzou a dáme upéct.
Zařazení: Pokrmy Z mouky/obilovin
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    24. 11. 2007 19:04

    come

  • Pavlína Svitáková
    Pavlína Svitáková |

    13. 3. 2006 07:41

    Už jsou v oblíbených!

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    10. 3. 2006 07:16

    Aj nám to mliečko k tomu pasuje : )))

  • Zuzka Bernátová
    Zuzka Bernátová |

    9. 3. 2006 18:13

    Ak bryndzovníky hnedˇ po upečení potriete studenou vodou ostanú dlho čerstvé.Nám najviac chutia s mliekom.