Brambory s parmezánem a sušenými rajčaty

Hodnocení:

Moje:

-
2
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g brambory
    • 30
      g parmazán cca
    • 8
      ks sušená rajčata nakladana v oleji
    • panenský olivový olej
    • rucola
    • bílý jogurt nemusi byt

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky a uvaříme na páře. Rajčata necháme okapat a nakrájíme na kousky. Rucolu (množství podle chuti) opláchneme a osušíme. Parmezán nastrouháme na hrubším struhadle. Vychladlé brambory dáme do mísy, trochu osolíme, přidáme rajčata, rucolu, parmezán, 2-3 lžíce panenského olivového oleje a promícháme. Případně můžeme přidat pár lžic bílého jogurtu (Activia). Podáváme samostatně nebo s pečivem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • lucia
    lucia |

    29. 1. 2014 14:51

    ja rada robím šašlik halli-galli od mccain, zemiačiky a zeleninka :)

  • pippiva
    pippiva |

    31. 1. 2012 23:26

    Tesi me, ze chutnalo. Ale proc ta 5 ? :-[

  • MichalT
    MichalT |

    31. 1. 2012 17:29

    Výtečná kombinace italské kuchyně s bramborami. Doporučuji s tím jogurtem, a brambory opravdu v páře.