Blesková směs na špagety

Hodnocení:

Moje:

30 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 5
      stroužek česnek i víc, podle chuti
    • 8
      ks rajčata oloupaná nakrájená
    • petrželka
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji osmahneme hrubě rozsekaný česnek (ne prolisovat), přidáme petrželku a chvíli mícháme, přidáme rajčata a vše povaříme do zhoustnutí. Můžeme mírně podlít vodou, ale opravdu mírně.
2
Hotové smícháme s vařenými špagetami a na talíři hustě sypeme strouhaným sýrem (eidam, parmezán...dle chuti).
Zařazení: Ostatní

Komentáře k receptu

  • Alena Kalachová
    Alena Kalachová |

    30. 5. 2009 22:30

    Dělám omáčku skoro stejně, ale vždy do ní ještě přidám kousky tuňáka...Všem to moc chutná

  • FINKOVÁ ALŽBĚTA
    FINKOVÁ ALŽBĚTA |

    29. 1. 2008 18:30

    vůbec to nejde

  • Jana
    Jana |

    3. 7. 2006 12:22

    Dříve jsem často dělala směs na špagety jen z cibulky podušené do sklovita na malém množství tuku,pak nakrájený salám třeba šunkový,ale je to dobré i s trvanlivým.Prohřát,zalít kečupem a rajským protlakem,přidat trochu vody,aby směs nebyla příliš hustá a přisypat provensálské koření podle chuti.Povařit 2-3 min a je to.Obvykle už nesolím,salámy bývají slané dost.Sýr navrch na posypání je dobrý.