Autor:

Bábovka z čokolády Margot

Snadné
Ingredience
Margotka 1 ks
Šlehačka 1 kelímek
Moučkový cukr
prosáty
1 hrnek
Polohrubá mouka 2 hrnek
Vejce 2 ks
Prášek do pečiva 1 balíček

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Bábovky

Žloutky utřeme z cukrem, přidáme nastrouhanou čokoládu, mouku s práškem do pečiva a zalijeme šlehačkou a nakonec vmícháme tuhý sníh. Těsto vlijeme do vymazané a vysypané bábovkové formy a ve vyhřáté troubě upečeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 15 x
2-
3.73 15 5 1
Reklama
Lilky plněné jehněčím masem a zeleninou Řecká božská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Bábovka z čokolády Margot

Komentáře

  1. Máček-ču   26.06.2011 | 19:13 | reagovat |

    Byla dobrá a rychlá, najdou se tu ale ještě lepší ;-) .

  2. jiřina   08.04.2011 | 15:19 | reagovat |

    recept se mi zdá dobrý, určitě vyzkouším <:-)

  3. Martina Pecková   29.10.2009 | 15:54 | reagovat |

    Dnes jsem pekla a musela sem dat za 1, protoze je krasne vonava a chutove vyborna .-)

  4. Gabriela Vošická   16.04.2008 | 14:56 | reagovat |

    Také jsem ji vyzkoušela,ale těsto nešlo vůbec zamíchat,musela jsem dát 3 vejce a 2 šlehačky.Ale chuťově pak byla dobrá.

  5. marcela novotna   01.11.2007 | 15:08 | reagovat |

    jak dlouho se pece?

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web