Autor:

Andělský moučník

Střední
Ingredience
Cukr krupice 150 g
Vejce 5 ks
Polohrubá mouka 70 g
Kakao 2 lžíce
Šlehačka 3 ks
Ztužovač šlehačky 3 ks
Vanilkový cukr 1 balíček
Jahody  
Marmeláda  
Čokoláda na vaření  
Ovoce
dle chuti
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Cukr s bílky šleháme do husta, pak přidáme žloutky. Vyšlehanou hmotu smísíme s kakaem a polohrubou moukou. Natřeme na plech vyložený pečícím papírem a pomalu upečeme. Vychladlý piškot (je tenký) rozkrojíme na 3 stejné díly, každý díl pomažeme marmeládou. Na marmeládu vršíme ušlehanou šlehačku se ztužovačem a vanilkový cukrem.

Poklademe ovocem a složíme všechny 3 díly na sebe. Celý povrch potřeme také šlehačkou a „počáráme“ čokládou (můžeme jen postrouhat nebo posypat kakaem). Dáme vychladit. Pro odlehčení můžeme část šlehačky nahradit kysanou smetanou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Koláč s mákem, švestkami a mandlemi 4 báječné koláče ze světlého těsta Články z

Komentáře k receptu: Andělský moučník

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web