Řády

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla
  1. Ladia   02.09.2011 | 9:26 | reagovat | závadný
    Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, ty řády hrnce a vařečky, jak vlastně fungují? Vložených receptů mám 1294, ale v žebříčcích je mi jich přičteno jen 7, fotku prý žádnou. Nebo J.Tereza 780 receptů v žebříčcích 861 receptů. Podle mě, by ty počty měly sedět ne? ;-)))
  2. Simča S.   02.09.2011 | 15:18 | reagovat | závadný
    Laděnko, nic si z toho nedělej, já tu mám podle mého odhadu tak 400 fotek a přitom v žebříčku jich mám přiznáno asi 12 :-) Takže Klííííd :-) =-O :-))
  3. Ladia   05.09.2011 | 10:33 | reagovat | závadný
    Aha :-| :-|

4. dvorakovam   05.09.2011 | 11:10 | reagovat | závadný
    Dobrý den Simčo a Ladio, pořádně se na to podíváme, přepočítáme vaše body a pokud tam je opravdu chyba (asi ano), tak to zároveň opravíme. Přeju hezký den.
  5. MartikK   05.09.2011 | 14:30 | reagovat | závadný
    No chyby jsou i v jiných žebříčcích, např. komentářů. Tam se vůbec nezapočítavají minimálně ty, které zadáváte zároveň s hodnocením receptu. Takové komentáře totiž nejsou ani vidět ve vlastních komentářích v sekci "Sledované". Už jsem na to upozorňovala několikrát v rámci diskuse "Komentáře k receptu", ale půl roku se nic neděje, takže jsem už rezignovala :'(
  6. recepty73   05.09.2011 | 20:37 | reagovat | závadný
    Ahoj děvčata, ...na 37 fotkách ,,visím,, už měsíce a to jsem jich jen za dnešek přidal asi 20 dalších... ;-)
  7. pippiva   06.09.2011 | 8:24 | reagovat | závadný
    Zebricky jsou jen tak pro srandu kralikum... ;-) Ja se taky na to ptala nekolikrat-konkretne fotky, podle zebricku jsem pridala jednu smutnou fotenku... 8-)

8. dvorakovam   13.09.2011 | 14:02 | reagovat | závadný
    Dobrý den, ano, fungují špatně všechny, oprava bude najednou a půl roku to snad nebude. Moc se omlouváme.
  9. Simča S.   13.09.2011 | 14:57 | reagovat | závadný
    Fajn, tšíme se :-) <:-) :-D

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X