Když buchta splaskne

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla
  1. Idi   17.11.2011 | 15:50 | reagovat | závadný
    Ahoj, chtěla bych poradit v čem dělám chybu. Dnes jsem pekla tvarožník. V troubé krásně zezlátnul, zkouška špejlí taky dobrá a přesto po vytažení z trouby po 5 min. klesnul. Přitom jsem postupovala přímo podle receptu(i teplota pečení 180 st.). To samé se mi stalo u ricottového dortu(buchty) a to pokaždé, kdy jsem ho pekla. Kde dělám chybu?? Moc díky za rady.
  2. pippiva   18.11.2011 | 11:46 | reagovat | závadný
    Ahoj, ja jsem take pekla tvaroznik podle toho sameho receptu a taky trochu splasknul. Jinak u babovky s ricottou nebo s tvarohem mam zkusenost pect mirne (150-160 °)hodne dlouho, treba i pres hodinu, pak nesplaskne ani se nesrazi, musi byt upecena na 100%.Pak zalezi i na troube, je fakt, ze kazda pece jinak, ja mam treti a kazda dela v necem "neplechu". Iva :-)
  3. Idi   18.11.2011 | 13:01 | reagovat | závadný
    Právěže mě zarazilo, že je to pečení na 180 st., příště tedy snížím teplotu a snad se to povede :-) Ještě jsem přemýšlela, jestli má na to vliv, když mám zapnutý horkovzduch, ale to je asi hloupost. :-\

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X