Jen tak

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla

1. Apina Hrbek   02.08.2009 | 16:25 | reagovat | závadný
    {{{recepty73 napsal: Děvčata,díky za účast...,nějak se mě to ale nechce pustit :-S .Nejhorší jsou těď ty horka.Místo,aby mi prášky zabraly,tak se jen po nich potím a vzteky bych se kousnul do zadku ;-) .Tím,že nemůžu sedět,doháním svým věčným pendlováním okolí k šílenství :-S .Včera ve 22.hodin jsem se pustil do pečení cuketového závinu,abych oddálil pobyt v posteli a zahnal chmurné myšlenky.Výsledek super!Ráno jsem jen z kuchyně slyšel děti:,,má asi i úpal,,.Než jsem se vyhrabal z pelechu,byla už jedna šiška a půl v jejich útrobách.Tu první půlku jsem zdolal teplou ještě večer já.Nevím jak vám,ale mě se s plným pupkem usíná nejlíp ;-) ,ikdyž vím,že se to nemá.... .Ještě,že jsem dělal z dvojté dávky... Tak já se jdu zase srovnat chůzí :-S .Mějte se hezky! :-))Jiří}}} Jiri, pripomenul jsi me svym povidam dve veci. Z me zkusenosti mohu rici, ze se te to bude drzet asi dost dlouho, ale mozna, ze budes mit vice stesti nez. Ja nemohla taky lezet a tak jsem casto v noci stala oprena o zed vedle postele, utahana k smrti a premyslela jsem co bych mohla vymyslet, abych mohla spat ve stoje. Nevymyslela jsem nic a tak noci pro me predstavovaly cas hruzy. Druha vec na kterou jsem si vzpomela je to, ze prave v teto dobe muj muz slavil kulate narozeniny, deti prijely domu z daleka a meli jsme pozvano 30 jeho kolegu z prace na barbeque. Ja se nemohla pohnout, vsechno jidlo a pohosteni musely pripravit deti, v te dobe uz dospeli lide. Navic zacalo desne prset a tak jsme museli byt vsichni uvnitr. Leky ktere jsem brala byly jednak proti bolesti a ty druhe aby se mi uvolnily svaly. Vysledek toho vseho byl, ze jsem sedela strnule v kresle a vicemene mlcela, nebot ten druhy lek mel vliv taky na muj jazyk a ja mela problem mluvit. Kdyz jsem promluvila, znela jsem jako ze jsem opila. Zpetne kdyz na to vzpominam je to k smichu, ale v te dobe mi do smichu nebylo, stejne jako neni tobe. Preji hodne stesti a optimismu!

2. recepty73   02.08.2009 | 15:41 | reagovat | závadný
    Děvčata,díky za účast...,nějak se mě to ale nechce pustit :-S .Nejhorší jsou těď ty horka.Místo,aby mi prášky zabraly,tak se jen po nich potím a vzteky bych se kousnul do zadku ;-) .Tím,že nemůžu sedět,doháním svým věčným pendlováním okolí k šílenství :-S .Včera ve 22.hodin jsem se pustil do pečení cuketového závinu,abych oddálil pobyt v posteli a zahnal chmurné myšlenky.Výsledek super!Ráno jsem jen z kuchyně slyšel děti:,,má asi i úpal,,.Než jsem se vyhrabal z pelechu,byla už jedna šiška a půl v jejich útrobách.Tu první půlku jsem zdolal teplou ještě večer já.Nevím jak vám,ale mě se s plným pupkem usíná nejlíp ;-) ,ikdyž vím,že se to nemá.... .Ještě,že jsem dělal z dvojté dávky... Tak já se jdu zase srovnat chůzí :-S .Mějte se hezky! :-))Jiří

3. Pája S   02.08.2009 | 14:58 | reagovat | závadný
    {{{recepty73 napsal: Ahoj všem! :-)) Před týdnem jsem pořezal 6 třímetrových balíků dřeva na topení(...až se zima zeptá,... :-D )a plotýnky to nevydržely :-S .Ještě teď nemůžu sedět dlouho,ale neodolal jsem.Tak tu sedím,sevřený v bederním korzetu :-! a funím.Jdu se ještě číhnout na chat a mizím,tak se mějte hezky a brzy ahoj!Doufám.Jiří}}} Jiří,to je mi též líto.Není to určitě nic příjemného..Mého muže to jednou chytlo,když jsme stavěli venkovní krb.Zrovna vezl kolečko rozdělané malty.No zalehl a já musela zpracovat tu maltu, aby to nezvrdlo a nevyhodilo se to.Byla to věc tedy,ale zvládla jsem to ,udělala jsem dvě řady šamotových cihel a prý i rovně. :-D Když sedíme venku,tak s pýchou prohlašuji,že tyhlety dvě řady jsou moje dílo. :-)) :-)) :-)) Rychle se Jiří uzdravte ,ať se můžete včas připravit na zimu a samozřejmě i přispívat do fóra. ;-) :-D

4. Apina Hrbek   31.07.2009 | 21:48 | reagovat | závadný
    Jejda Jiri, to je me te lito, vim co je to za nepijemnost a bolest mit rozhozene plotynky. Sama jsem si s tim taky uzila, ted si davam pozor aby se mi to "nevymknulo z ruky", to pak je moc bolestive. Preji brzke uzdraveni a malo bolesti!

5. recepty73   31.07.2009 | 20:08 | reagovat | závadný
    Ahoj všem! :-)) Před týdnem jsem pořezal 6 třímetrových balíků dřeva na topení(...až se zima zeptá,... :-D )a plotýnky to nevydržely :-S .Ještě teď nemůžu sedět dlouho,ale neodolal jsem.Tak tu sedím,sevřený v bederním korzetu :-! a funím.Jdu se ještě číhnout na chat a mizím,tak se mějte hezky a brzy ahoj!Doufám.Jiří

6. Pája S   31.07.2009 | 5:58 | reagovat | závadný
    {{{J.Tereza napsal: Ahoj babenky, posielam pozdrav z Prahy :-D :-D :-D Áno, aj Jirkovi, aby sa neurazil. :-D}}} Ahoooj Teri, a já pořád co s tebou je,že ses dlouho neozvala!V Praze je krásně co?A u dcery jakbysmet.Co tvoje oblíbená zmrzka,je poněkud drahá(prý nejdražší v ČR- no noviny že?),ale ono to je jak kde, jako všude.Tak se pěkně odreaguj a až přijedeš, hurá na chat a sem jo?Těším se. :-D

7. Apina Hrbek   30.07.2009 | 13:30 | reagovat | závadný
    Ahoj Terezko, vcera a den pred tim bylo na chat rusno a devcata se ptala kde jsi. Jiri neprisel jiz delsi dobu ale snad se zastavi brzo. Uzivej si Prahy a ozvi se az budes doma. Ciao!

8. J.Tereza   30.07.2009 | 13:25 | reagovat | závadný
    Ahoj babenky, posielam pozdrav z Prahy :-D :-D :-D Áno, aj Jirkovi, aby sa neurazil. :-D

9. MirkaSev   28.07.2009 | 20:58 | reagovat | závadný
    {{{Simča S. napsal: No to já se budu koukat taky, ale mám naštěstí monitor vedle telky, takže kecám a při tom levým okem sleduji TV :-). Tak se sejdeme po "romantice", ne? ;-)}}}už jdu na chat, televizní romantika nic moc, je to 2 díl a nevím z toho hlavu ani patu :-!

10. Simča S.   28.07.2009 | 18:19 | reagovat | závadný
    No to já se budu koukat taky, ale mám naštěstí monitor vedle telky, takže kecám a při tom levým okem sleduji TV :-). Tak se sejdeme po "romantice", ne? ;-)

11. MirkaSev   28.07.2009 | 16:57 | reagovat | závadný
    {{{Simča S. napsal: Apinko, souhlas s tebou... a mimochodem - včera jsi nám na chatu chyběla :-). Byla jsem tam s Mirkou a Pájou S. Tak doufám, že dnes přijděš :-). (A kdokoli další taky.....)}}}já dnes nevím, mám zase romantickéj film - mužskýho nemám doma tak se na to musím dívat aspoň na telce chi chi :-)) :-))

12. Apina Hrbek   28.07.2009 | 12:56 | reagovat | závadný
    {{{Simča S. napsal: Apinko, souhlas s tebou... a mimochodem - včera jsi nám na chatu chyběla :-). Byla jsem tam s Mirkou a Pájou S. Tak doufám, že dnes přijděš :-). (A kdokoli další taky.....)}}} Simco, ja na chat vcera jukla nekolikrat a nikdy jsem nikoho nestihla. Pak jsem musela zacit varit veceri a kdyz jsem mohla prijit bylo u vas po uz 22 hodine a tak jsem to ani nezkousela. Dnes treba budu mit vic stesti. Ciao :-)

13. Simča S.   28.07.2009 | 10:03 | reagovat | závadný
    Apinko, souhlas s tebou... a mimochodem - včera jsi nám na chatu chyběla :-). Byla jsem tam s Mirkou a Pájou S. Tak doufám, že dnes přijděš :-). (A kdokoli další taky.....)

14. Apina Hrbek   27.07.2009 | 22:48 | reagovat | závadný
    Patrne bude nejlepsi toho cloveka jehoz, IQ je podprumerne, ignorovat. Tihle lide stejne nepochopi jak nevhodne jejich jednani je. Hloupost je nejvetsi metla lidstva, neexistuje na ni lek a je velice rozsirena. Administrace si jiste jeho komentaru vsimne a zrusi mu ucet.

15. Klára K.   26.07.2009 | 14:33 | reagovat | závadný
    Tiež si myslím, že takéto komentáre sú nanajvýš nevhodné. Nie len preto, že sú hanlivé, hlavne preto, že nech je jedlo akékoľvek, vždy je to jedlo. Pre niekoho po chuti, pre niekoho nie. Nie sme rovnaký. Podľa mňa by sa autor tých komentárov mal zamyslieť nad sebou. P.s. Keby náhodou nevedel, tak "humus", je najkvalitnejšia zemina. Prajem krásny deň Klára

16. Jana Pá.   26.07.2009 | 12:08 | reagovat | závadný
    Tak si opravdu myslím, že guláš-gulášovič, co komentuje jeden ze zdejších receptů, zde nemá co dělat :-S Asi se chlapec-nebo děvče "přepísklo", nudí se, takže by bylo vhodné jeho "připomínky odstranit " :-S

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X