Chlubča

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla

1. iNDYCZ   04.08.2009 | 14:30 | reagovat | závadný
    {{{Jana Pá. napsal: Indy - já si myslím, že to trošinku šlo důle - dolů, jak se zavedlo zdejší fórum, nevím přesně, ale potom pár "člověků" začalo odcházet, já vím - bylo to myšleno dobře :-S , ale nějak to upadlo - zase myslím já, ne , aby mě někdo nařkl, že jsem chytrá až na půdu, možná se Indy tos myslel dobře ale nevím - nevím, něco se "pokazilo", přece mě neříkej (mohu ti tykat ), že se najednou něco "pokazí", vždyť jsem byla VIP a moc se mě zde líbilo, tak nevím - nevím, chybí tomu "nová šťáva" :-)) :-)) a pokud vím , tak ty a tvá paní to umíte, zkuste poradit novým majitelům I když si myslím, že každý nový majitel má jinou "vizi", že, nebo - ne Ale jinak, mě opravdu nejde o nic, jen např. řešit,poradit, pokud, ale "pindám", tak se zase omlouvám, protože si myslím, že omluv není nidky dost, takže pardóne :-P}}} Jasne, je to tvuj nazor. Nemyslim si, ze by uroven webu klesla tim, ze odejdou napr. 3 uzivatele, kteri se nemohli smirit s tim, ze proste nejde vyhovet vsem a ve vsem. A duvod byl prosty, velmi agresivni pristup a prispevky od uzivatelu, kteri objevili konkurencni server a snazily se tam pak pretahnout co nejvice lidi, tzn. rozvirit zde diskuzi a flame war, aby se zde uzivatele hadaly. Puvodni diskuze mela urcite sve kouzlo v tom, ze byla velmi jednoducha a hlavne byla integrovana primo ve webu Recepty.cz. Ovsem pro spravu to bylo neunosne a domnivam se, ze toto forum splnuje vsechny kriteria pro to, aby se dalo pouzivat jak uzivateli, tak spravci. Inu neni prece nutne vyuzivat vsechny funkce fora, ale je jiste prijemne mit k dispozici vsechny tyto funkce, pokud je chci jako pokrocily uzivatel pouzivat. Bohuzel se stale nedari, aby se forum zacalo pouzivat masivneji a aktivneji vice uzivateli hlavniho serveru. Je to samozrejme nutnosti registrace (bohuzel to nejde jinak kvuli robotum) a spousta uzivatelu toto forum sleduje, ale malo prispiva. Je to urcite vyzva pro nove majitele, treba je napadne zpusob, jak castecne forum zaclenit do hlavniho webu nebo sloucenim registraci do nejakeho passportu.

2. Jana Pá.   04.08.2009 | 14:15 | reagovat | závadný
    Indy - já si myslím, že to trošinku šlo důle - dolů, jak se zavedlo zdejší fórum, nevím přesně, ale potom pár "člověků" začalo odcházet, já vím - bylo to myšleno dobře :-S , ale nějak to upadlo - zase myslím já, ne , aby mě někdo nařkl, že jsem chytrá až na půdu, možná se Indy tos myslel dobře ale nevím - nevím, něco se "pokazilo", přece mě neříkej (mohu ti tykat ), že se najednou něco "pokazí", vždyť jsem byla VIP a moc se mě zde líbilo, tak nevím - nevím, chybí tomu "nová šťáva" :-)) :-)) a pokud vím , tak ty a tvá paní to umíte, zkuste poradit novým majitelům I když si myslím, že každý nový majitel má jinou "vizi", že, nebo - ne Ale jinak, mě opravdu nejde o nic, jen např. řešit,poradit, pokud, ale "pindám", tak se zase omlouvám, protože si myslím, že omluv není nidky dost, takže pardóne :-P

3. Ladia   04.08.2009 | 14:11 | reagovat | závadný
    {{{iNDYCZ napsal: {{{Jana Pá. napsal: Takovou zbytečnou diskuzičku jsem nechtěla rozvířit, takže asi se opravdu vyjadřuji jako nějaký "pakoš" :-S , to je můj problém a omlouvám se , já jen komentovala dřívější stránky, které byly a zase podle mého odcházely , ale ne za nynějšího majitele-majitelku, to ne, to bych asi ubližovala někomu, kdo si to nezaslouží Takže už končím a jako nerozumíte mému názoru, tak já i když se snažím, nerozumím tomu vašemu :-P Ale takový je život, vše nejde pochopit (samozřejmě myslím sebe ), a Vám se asi omluvím, že jsem zde "prskla" nějaký můj názor. Tak doufám, že vše v dobrém, hezký den, Jana.}}} Nechapu v cem nase stranky za nas byly a pak zase odchazely? :-))}}} To neřeš 8-)

4. iNDYCZ   04.08.2009 | 13:59 | reagovat | závadný
    {{{Jana Pá. napsal: Takovou zbytečnou diskuzičku jsem nechtěla rozvířit, takže asi se opravdu vyjadřuji jako nějaký "pakoš" :-S , to je můj problém a omlouvám se , já jen komentovala dřívější stránky, které byly a zase podle mého odcházely , ale ne za nynějšího majitele-majitelku, to ne, to bych asi ubližovala někomu, kdo si to nezaslouží Takže už končím a jako nerozumíte mému názoru, tak já i když se snažím, nerozumím tomu vašemu :-P Ale takový je život, vše nejde pochopit (samozřejmě myslím sebe ), a Vám se asi omluvím, že jsem zde "prskla" nějaký můj názor. Tak doufám, že vše v dobrém, hezký den, Jana.}}} Nechapu v cem nase stranky za nas byly a pak zase odchazely? :-))

5. Jana Pá.   04.08.2009 | 13:53 | reagovat | závadný
    Takovou zbytečnou diskuzičku jsem nechtěla rozvířit, takže asi se opravdu vyjadřuji jako nějaký "pakoš" :-S , to je můj problém a omlouvám se , já jen komentovala dřívější stránky, které byly a zase podle mého odcházely , ale ne za nynějšího majitele-majitelku, to ne, to bych asi ubližovala někomu, kdo si to nezaslouží Takže už končím a jako nerozumíte mému názoru, tak já i když se snažím, nerozumím tomu vašemu :-P Ale takový je život, vše nejde pochopit (samozřejmě myslím sebe ), a Vám se asi omluvím, že jsem zde "prskla" nějaký můj názor. Tak doufám, že vše v dobrém, hezký den, Jana.

6. iNDYCZ   04.08.2009 | 13:40 | reagovat | závadný
    {{{Zdena z JM napsal: Nějak nerozumím neustálé kritice nových majitelů tohoto webu. Řekla bych, že dělají, co můžou a naopak mi jejich reakce na naše připmínky přijde mnohem pružnější. V poslední době jste Kovářovi kritizovali, že všechno dlouho trvá. Ale s novými majiteli také nejste spokojeni. Tak jako všechny příspěvky od paní Pátkové, i tenhle jsem si musela několikrát přečíst, abych jej alespoň částečně pochopila. Nepochopila jsem, jak je myšleno, že úroveň odchází s přidáváním nových témat do fóra" a nebo, že "diskuze byla odebrána z hlavních stránek". Jaká diskuze a z jakých hlavním stránek. No nevím, asi jsem natvrdlá. Co se týká úrovně, tak tu si přece vytváříme my, navštěvovatelé těchto stránek a je úplně jedno, kolik témat se zde probírá a jestli je menu nahoře nebo vlevo pod sebou. A to, že se zde rozvine nějaká ohnivá a hašteřivá diskuze, která vůbec nemluví k receptu a která sem zkrátka nepatří, to tady bylo i před 4 lety.}}} Dekuji za tento prispevek. 8-) U nas byla pruznost samozrejme limitovana skutecnosti, ze jsme web provozovali pro svou potechu a ve svem volnem case a museli jsme chodit do prace ;-) Je to tak a bohuzel se nelze zavdecit vsem. Novi majitele se o tento web staraji velmi dobre a nadstandartne, takze kritika opravdu neni na miste. Navic i pro sebelepsiho spravce nebo majitele neni vubec snadne prevzit cizi praci. Kvalita prispevku a uzivatelskych dat je opravdu z 90% zavisla na uzivatelich a spravce to muze ovlivnit pouze castecne. :'( A mimochodem off-topic v tomto vlakne je uz docela hustejsi. Podival se vubec nekdo na puvodni prispevek? :-))

7. Zdena z JM   04.08.2009 | 13:24 | reagovat | závadný
    Nějak nerozumím neustálé kritice nových majitelů tohoto webu. Řekla bych, že dělají, co můžou a naopak mi jejich reakce na naše připmínky přijde mnohem pružnější. V poslední době jste Kovářovi kritizovali, že všechno dlouho trvá. Ale s novými majiteli také nejste spokojeni. Tak jako všechny příspěvky od paní Pátkové, i tenhle jsem si musela několikrát přečíst, abych jej alespoň částečně pochopila. Nepochopila jsem, jak je myšleno, že úroveň odchází s přidáváním nových témat do fóra" a nebo, že "diskuze byla odebrána z hlavních stránek". Jaká diskuze a z jakých hlavním stránek. No nevím, asi jsem natvrdlá. Co se týká úrovně, tak tu si přece vytváříme my, navštěvovatelé těchto stránek a je úplně jedno, kolik témat se zde probírá a jestli je menu nahoře nebo vlevo pod sebou. A to, že se zde rozvine nějaká ohnivá a hašteřivá diskuze, která vůbec nemluví k receptu a která sem zkrátka nepatří, to tady bylo i před 4 lety.

8. Jana Pá.   04.08.2009 | 12:39 | reagovat | závadný
    Vidím, že se hodila řeč na mé jméno, ano chodím zde pravidelně - přečtu si recepty i komentáře, ale jinak jsem "mimo" :-! Nekomentuji, neradím - poslední "dobou" se mě zde moc nelíbí - ta doba trvá cca 1 rok, ale to neznamená, že bych zde přestala číst nové recepty. Nový majitel to bude mít hodně těžké, aby vrátil recepty na původní úroveň, která odcházela (zase podle mého ) přidáváním různých témat do fóra, ale diskuze byla odebrána z hlavních stránek Ano, beru novinky - ale musím reagovat na mé uživatele A to tedy nevím, zda bylo dobré, vím, že já sama jsem psala diskuze , ale pak jsem se dostala na "novinku" a nevadilo mě to osobně-zvládla jsem to, ale ne všem se líbilo. Já bych vždy poslouchala ;-) nároky a připomínky uživatelů. Jinak já osobně nejsem nazlobená - mě psaní např., kdo chce psa "býti" neurazí, já psy nebiju a potom ještě, že se zůčastním nějaké akce já se raději nezúčastním Takže přeji všem zdejším a i sobě, že to bude lepší a lepší, jako to bylo kdysi :-D Hezký den všem okolo :-)) To byl zase proslov, tak se omlouvám, zítra už budu nemluvná

9. Pája S   02.08.2009 | 18:56 | reagovat | závadný
    Ivo,není to nic složitého.Kliknutím na http://chat.recepty.cz/chat/ se objeví přihlašovací stránka a tam se uvede uživatel - jakékoliv jméno a enter.Přihlášení je hotovo a tam už se píší příspěvky a odesílají entrem(hodně podobné ICQ nebo QIPU),kdyby něco stačí se zeptat.Doporučuji vyzkoušet a když bude spokojenost,stačí požádat emailem adminy o uživatelské jméno a heslo(to je trvalé a nezaměnitelné !). Občas se na chatu Jana Pátková ukáže ,ale poslední dobou jsem ji tam dlouho nezastihla.Taky toho času není tolik.........:-D Ať se daří. :-D

10. Ivana Samcová   02.08.2009 | 15:55 | reagovat | závadný
    Velký dík za blahopřání. Moc mě to potěšilo. Pájo, s tím chatem to snad někdy zkusím, už jsem si říkala, že se budu muset podívat, jak se tam vůbec dostanu.. V tomhle mne vždy potěšily příspěvky paní Jany Pátkové, když psala, jak se se vším popasuje a žádné techniky se neleká. Jiří, piplačka je někdy slabý slovo. Mně se snad i o těch malých "mrňkách" (když nemůžu přijít na to, co to je) zdá. Zdravím. Ivana

11. recepty73   02.08.2009 | 15:20 | reagovat | závadný
    Blahopřeji!V tomto případě samochvála nesmrdí.Jde přece o práci,která přináší prospěch nám všem,né :-)) Jiří ...a také bych řekl,že to je asi pěkná piplačka,že... ;-)

12. Pája S   02.08.2009 | 15:11 | reagovat | závadný
    Ivo,též gratuluji.Práci v laboratoři znám a vím,že to není někdy vůbec jednoduché. ;-) Je to záslužná věc,co by si počali zemědělci ,ale i zahrádkáři,že?Ocenění je fajn a člověka to hned nakopne do dalších výkonů.Takže spousta dalších úspěchů v práci a nejen v ní. :-D Co si někdy zachatovat ?Kolem 20-22 hodky je nás tam spousta i když teď o prázdninách je to různé - dovolenky a tak .A že se neznáme bych neřekla ,na komentářích jsou příspěvky od Ivany Samcové ne? ;-) :-D :-D

13. Ivana Samcová   02.08.2009 | 11:30 | reagovat | závadný
    {{{MirkaSev napsal: {{{Ivana Samcová napsal: Hlavně uznáváme osiva. Jakákoliv - trávy, jeteloviny, obilí, olejniny, luskoviny,.. Ale i věci mimo uznání, prostě to, co si zákazník přeje, rozbory přírodního osiva, travní směsi, čistoty, klíčivosti,... Musím říci, že mne to baví. Co děláte, Mirko, vy?}}}Já pracuji jako účetní, ale s výsledky z laboratoří se setkávám. Dodáváme našim odběratelům např. jetelové semínko, letos to bude i hořčičné semínko no a to musí přes laboratoř samozřejmě taky ;-)}}} Mirko, tak to vám nemusím nic vysvětlovat. Přeji vám, ať všechno v pohodě sklidíte a hlavně, pokud možno, dobře prodáte!

14. MirkaSev   01.08.2009 | 21:07 | reagovat | závadný
    {{{Ivana Samcová napsal: Hlavně uznáváme osiva. Jakákoliv - trávy, jeteloviny, obilí, olejniny, luskoviny,.. Ale i věci mimo uznání, prostě to, co si zákazník přeje, rozbory přírodního osiva, travní směsi, čistoty, klíčivosti,... Musím říci, že mne to baví. Co děláte, Mirko, vy?}}}Já pracuji jako účetní, ale s výsledky z laboratoří se setkávám. Dodáváme našim odběratelům např. jetelové semínko, letos to bude i hořčičné semínko no a to musí přes laboratoř samozřejmě taky ;-)

15. Ivana Samcová   01.08.2009 | 18:09 | reagovat | závadný
    Hlavně uznáváme osiva. Jakákoliv - trávy, jeteloviny, obilí, olejniny, luskoviny,.. Ale i věci mimo uznání, prostě to, co si zákazník přeje, rozbory přírodního osiva, travní směsi, čistoty, klíčivosti,... Musím říci, že mne to baví. Co děláte, Mirko, vy?

16. MirkaSev   01.08.2009 | 17:37 | reagovat | závadný
    {{{Ivana Samcová napsal: Nedá mi to, musím se pochlubit. V týdnu mi přišlo ze zemědělského ústavu v Praze vyhodnocení kontrol za uplynulé období. Naše pověřená laboratoř dopadla přímo výborně, jako jediná dosáhla nejlepšího výsledku a jsme tak nejlepší pověřená laboratoř v republice. Říká se, že samochvála smrdí atd... Ale já mám teď pocit, že se samou pýchou jen vznáším. Vím, neznáme se, ale já se chtěla o tu radost s vámi taky podělit. Zdravím. Ivana}}}Ivčo graluluji :-)) :-))já sama pracuji v zemědělství, čím se hlavně Vaše laboratoř zabývá

17. Ivana Samcová   01.08.2009 | 16:47 | reagovat | závadný
    Nedá mi to, musím se pochlubit. V týdnu mi přišlo ze zemědělského ústavu v Praze vyhodnocení kontrol za uplynulé období. Naše pověřená laboratoř dopadla přímo výborně, jako jediná dosáhla nejlepšího výsledku a jsme tak nejlepší pověřená laboratoř v republice. Říká se, že samochvála smrdí atd... Ale já mám teď pocit, že se samou pýchou jen vznáším. Vím, neznáme se, ale já se chtěla o tu radost s vámi taky podělit. Zdravím. Ivana

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X