Závin

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla

1. marie h.   28.12.2007 | 20:55 | reagovat | závadný
    Terezko, díky za odpověď, už jsme našla i ten recept. Vypadá to opravdu moc hezky. To je škoda, že jsem tady nebyla a nemohla jít na chat, ale vrátila jsem se až k večeru. Tak snad se tam setkáme jindy. Já tam vždycky několikrát za den nahlídnu a nikdy tam nikdo není. Přeji Ti hezký víkend ! :-)

2. J.Tereza   28.12.2007 | 14:03 | reagovat | závadný
    Maruška, ak si tam, poď ma chat. :-))

3. J.Tereza   28.12.2007 | 14:02 | reagovat | závadný
    Maruška, recept je pridaný už dávnejšie. Daj do vyhľadávania Dvojbarevná piškotová roláda. Opravím názov aj pri fotke. Urobíš svetlé a tmavé piškótové cesto a v pásoch ho striedavo vytláčaš na plech. Po šírke. Potom zoberieš špilku alebo zápalku a prejdeš po dĺžke v asi 2-3 cm intervaloch. Tým vtiahneš svetlé cesto do tmavého a urobia sa ti tie vlnovky. Je to celkom jednoduché. Plniť nemusíš krémom podľa receptu, môžeš si urobiť ľubovoľný podľa svojej chuti.

4. marie h.   28.12.2007 | 13:57 | reagovat | závadný
    Terezko, tak marně zkoumám fotku Tvého Dvojbarevného piškotového závinu a nemůžu přijít na to, jak se to dělá. Hledala jsem v receptech, ale tam jsem ho nenašla. Můžeš, prosím, prozradit, jak jsi dělala ty obloučky ? Já nejsem v pečení tak silná, protože rodina o sladké moc nestojí, takže ostatním je to možná jasné, ale já se nestačím divit :-S :-!

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X