Vyhledat recept
Pokročilé vyhledáváníRecepty
Ingredience
Obtížnost
Čas přípravy
celkem 23605 receptů
Pravidla diskuze
- 1. Nepište vulgární příspěvky
- 2. Nespamujte
- 3. Nelinkujte na jiné servery
- 4. Nenabízejte věci k prodeji
-
marie h. 28.12.2007 | 20:55 | reagovat | závadný
Terezko, díky za odpověď, už jsme našla i ten recept. Vypadá to opravdu moc hezky. To je škoda, že jsem tady nebyla a nemohla jít na chat, ale vrátila jsem se až k večeru. Tak snad se tam setkáme jindy. Já tam vždycky několikrát za den nahlídnu a nikdy tam nikdo není. Přeji Ti hezký víkend !
-
J.Tereza 28.12.2007 | 14:02 | reagovat | závadný
Maruška, recept je pridaný už dávnejšie. Daj do vyhľadávania Dvojbarevná piškotová roláda. Opravím názov aj pri fotke. Urobíš svetlé a tmavé piškótové cesto a v pásoch ho striedavo vytláčaš na plech. Po šírke. Potom zoberieš špilku alebo zápalku a prejdeš po dĺžke v asi 2-3 cm intervaloch. Tým vtiahneš svetlé cesto do tmavého a urobia sa ti tie vlnovky. Je to celkom jednoduché. Plniť nemusíš krémom podľa receptu, môžeš si urobiť ľubovoľný podľa svojej chuti. -
marie h. 28.12.2007 | 13:57 | reagovat | závadný
Terezko, tak marně zkoumám fotku Tvého Dvojbarevného piškotového závinu a nemůžu přijít na to, jak se to dělá. Hledala jsem v receptech, ale tam jsem ho nenašla. Můžeš, prosím, prozradit, jak jsi dělala ty obloučky ? Já nejsem v pečení tak silná, protože rodina o sladké moc nestojí, takže ostatním je to možná jasné, ale já se nestačím divit