Vyhledat recept
Pokročilé vyhledáváníRecepty
Ingredience
Obtížnost
Čas přípravy
celkem 23605 receptů
Pravidla diskuze
- 1. Nepište vulgární příspěvky
- 2. Nespamujte
- 3. Nelinkujte na jiné servery
- 4. Nenabízejte věci k prodeji
-
Severová Miroslava 06.05.2009 | 12:26 | reagovat | závadný
{{{bombastic.1 napsal: Já čtu jen vylepšení receptu a nebo usnadnění práce (vaření,pečení) nějaký FUJ a BLÉ,to vůbec nevnímám.Každý má jinou chuť.Mě když něco nechutná tak to neventiluji jen když se mi něco nepovede.Jsou tu kuchařky které rádi poradí.Moc jim díky.}}} To máte pravdu, pomalu už se bojím na nějaký recept podívat, abych pod ním nenašla urážející poznámky
. Jestli napíšu na pánvy-i, přece se svět nezboří, překlepnout se může každý i mě se to kolikrát stane, i když si po sobě všechno přečtu, hlavní je přece podstata receptu a ten nápad.A proto mějme se rádi a odpouštějme si takovéto maličkosti.
-
recepty73 06.05.2009 | 7:03 | reagovat | závadný
Jo,jo.Ještě,že je máme
.Ale poslední ohlasy např.na tiramisu se přehlédnout nedaly.A nejhorší je,že se chyb dopuštějí většinou ti ,,ostřílení,,a ne žádní začátečníci...a ještě nakonec dobrovolně přiznají,že se to bude stejně opakovat.Docela smutné
,nemyslíte.
Já také občas zahřeším
,ale čisté svědomí z toho určitě nemám...
Jiří
-
mnezlakova 04.05.2009 | 9:12 | reagovat | závadný
{{{J.Tereza napsal: Tiež si myslím, že slušne napísaný názor, aj negatívny, je v poriadku. Myslím tým, nechutí mi a pod. Ale nepáči sa mi, ak niekto zneguje recept a pritom ho určite ani neochutnal. Nie každému všetko chutí, ale zhodiť recept len preto, že nechutí mne...O slovách ako fuj, blé, blivajz a pod ani nehovorím, svedčia o úrovni pisateľa.}}} ...to je jako s tím hrachem,házeným na zeď... Člověk se chce podívat po víkendu na nové recepty,nebo do komentářů jak se co komu povedlo,a co by doporučil...,místo toho jen samé plky,které tam ani nepatří! -
J.Tereza 01.05.2009 | 7:40 | reagovat | závadný
Tiež si myslím, že slušne napísaný názor, aj negatívny, je v poriadku. Myslím tým, nechutí mi a pod. Ale nepáči sa mi, ak niekto zneguje recept a pritom ho určite ani neochutnal. Nie každému všetko chutí, ale zhodiť recept len preto, že nechutí mne...O slovách ako fuj, blé, blivajz a pod ani nehovorím, svedčia o úrovni pisateľa. -
mnezlakova 30.04.2009 | 7:21 | reagovat | závadný
Přidala jsem toto téma díky komentářům pod receptem.Myslím,že když někdo napíše,že to není dle jeho gusta a již ho jedl,ví co říká.Prostě projeví svůj názor,za který by neměl být peskován.Autoři komentářů si totiž často protiřečí
.
A takové hlášky jako:FUJ,nebo... sem snad nikdo soudný nepíše.Když už,tak to zdárně a včas stačí řešit Kovářovi-ještě,že je máme.
Hezký den
!