Misky a talíře plné zdraví a voňavého léta

Misky a talíře plné zdraví a voňavého léta

Ani v nejteplejším ročním období nemusíme zanevřít na zásadní položku menu – polévku. Měli bychom ji ale přizpůsobit jak venkovním teplotám, tak požadavkům zdravé výživy. K tomu nám ovšem léto nabízí nepřeberné možnosti!

Vyzkoušejte například:

Čočková polévka se zeleninou

Drůbeží polévka

Eintopf s jehněčím masem

Tyto a další recepty na skvělé polévky najdete v srpnovém čísle časopisu F.O.O.D..


FOTO: Janne Peters
PRODUKCE: Stephanie Nickel
FOOD STYLING: Maren Jahnke
DEKOR STYLING: Maria Grossmann

Fotogalerie

Diskuze ke článku

  • Simča S.
    Simča S. |

    25. 8. 2012 18:42

    Určitě ano, ale určitě ne v létě. Zelňačka je typická zimní polévka... Teď bych to viděla spíš na gaspacho nebo tarator....Simča S.

  • dědeček
    dědeček |

    25. 8. 2012 13:08

    :-) Co takhle udělat tu pravou ZELŃAČKU to je bomba. :-\

Další články z rubriky