Gourmet

830/677/4-profimedia_0280508564.jpg

Jarní dezerty, které musíte vyzkoušet!

28.03.2017 | Gourmet

Vše se začíná probouzet a čerstvé ovoce se začíná dostávat na pulty obchodů. Nechte se inspirovat jarními chutěmi a připravte si něco lehkého a sladkého. více

Dokonalý mazanec? 5 jednoduchých triků, jak na něj!

27.03.2017 | Gourmet

Bez pravého mazance by to na Velikonoce nebylo ono. Poradíme vám několik způsobů, které vám pomůžou udělat právě ten váš mazanec. více

Velikonoční nádivka: Špenátová, kapustová i s kopřivou

27.03.2017 | Gourmet

S blížícími se Velikonoci je načase začít dělat nádivku. Zkuste nádivky na několik způsobů, nejen oblíbenou kopřivovou, ale i brokolicovou nebo cuketovou! více

Nejlepší omáčky k masu: Svíčková, švestková i z křenu

26.03.2017 | Gourmet

Česká republika je známá svými výbornými omáčkami. Jaká se podle vás k masu hodí nejlépe? více

6 tipů, jak připravit originální Pho

25.03.2017 | Gourmet

Oblíbený vietnamský vývar s plochými rýžovými nudlemi, které mají stejný název jako polévka. Takže pokud uvidíte další alternativy vietnamských polévek, jejichž název obsahuje Pho, znamená to, že se… více

Moučník pro začátečníky: Závin z listového i kynutého těsta

23.03.2017 | Gourmet

Nenahraditelný štrúdl neboli závin může mít mnoho podob. Naše nejoblíbenější je sladká klasika s jablky a moučkovým cukrem, který se lepí na prsty, ale neméně skvělá je i zdravější varianta ze… více

Čerstvé ryby téměř bez tuku? Ochutnejte klasiku českých vod!

23.03.2017 | Gourmet

Nejsme přímořský stát, tak se k nám ryby na jídelníček moc nedostávají. Nicméně to neznamená, že by se tu ryby nejedly vůbec. Právě naopak, české sladkovodní ryby můžete mít navíc čerstvé a za dobrou… více

Sladká bábovka: Tvarohová, s ovocem i drobenkou

21.03.2017 | Gourmet

Milované bábovky mohou být překvapivě svěží díky ovoci a citronové kůře. Ředitelka Gourmet Academy, pražské školy vaření, Martina Muldoon už má receptů pořádnou sbírku a vozí si na ně z USA zajímavé… více

Křupavé kuřátko 6x jinak: Recepty z Řecka, USA i Thajska

20.03.2017 | Gourmet

Kuře se připravuje po celém světě na různé způsoby. Domluví se na něm rodiny, děti, kamarádi a dokonce pro spoustu dalších kultur je kuře populární pokrm. Vybrali jsme pro vás několik receptů z… více

Medvědí česnek: Jak ho poznat a co z něj připravit

20.03.2017 | Gourmet

Nastává sezóna medvědího česneku, který se začíná objevovat ihned s příchodem jara. Vykouzlit z něj můžete skvělé pomazánky, pesto i velikonoční nádivku. Stačí vědět, kde roste a jak ho poznat. A to… více

Lék na kocovinu? Tyhle recepty vás z ní vyléčí!

19.03.2017 | Gourmet

Probudili jste se s víkendovým bolehlavem? Není nic lepšího, než vyléčit kocovinu jídlem. Řeč je o poctivé domácí česnečce, pečené cibuli i zázvorovém sirupu, který dodá tělu chybějící vitamíny. více

Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi

18.03.2017 | Gourmet

Smažený sýr neboli smažák si čas od času dopřeje většina z nás. Co může být lepšího než obalovaný sýr, který se po rozříznutí roztéká a v kombinaci s tatarkou tvoří neodolatelnou dvojici? Naučte se 4… více

Naučte se vláčné muffiny s čokoládou i mraženým ovocem

18.03.2017 | Gourmet

Tajemství nadýchaných muffinů nespočívá ani tak v přidaných ingrediencích, jako ve způsobu míchání a pečení samotného těsta. Naučte se, jak na vláčné muffiny, a podávejte je hned zítra k snídani! více

Masové rolády na víkend: Vepřové, z kuřecích prsou i plněné vejcem

17.03.2017 | Gourmet

Máte chuť na pečené maso? Masové rolády mají mnoho variací, některé z nich můžete připravit i ze zeleniny, která roláda bude chutnat právě vám? více

Co se zeleninovými slupkami? Uvařte vývar!

17.03.2017 | Gourmet

Základem každé dobré polévky je domácí vývar. Ten si můžete připravit z masa, kostí i zeleniny, a to nejenom z té, kterou jste právě koupili. Využijte zbytky a uvařte skvělý vývar ze zeleninových… více

1 2 3 4 ... 12 ... 23 ... 34 ... 45 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web