Gourmet

211/674/4-istock_515000496.jpg

Tradiční české recepty: Valašské frgále, králík i hrušková bryja

28.02.2017 | Gourmet

Ochutnejte skvělá jídla napříč východním Českem, od Beskyd až do Slezska k polským hranicím. Chutím místní kuchyně vládnou králičí maso pečené do křupava, valašské frgále i levné recepty původem z… více

Vyzkoušejte 3 recepty do skla: Bábovka i vepřové na rozmarýnu

28.02.2017 | Gourmet

Pečení v zavařovačce? Objevte kouzlo sklenic, které vydrží vysokou teplotu a hotové jídlo v nich můžete skladovat až několik dní. A navíc je to pohodlná varianta na oběd do práce či do školy. více

Co s vaječnými bílky? Naučte se dokonale nadýchané bezé

27.02.2017 | Gourmet

Zbyly vám po oddělení žloutků bílky? Vyšlehejte je společně s cukrem do nadýchané pěny! Vznikne takzvané bezé, kterým ozdobíte koláč, připravíte z něj krém anebo použijete na dort Pavlova. více

Sladké dezerty ze zeleniny: Bábovka z červené řepy i batátový koláč

27.02.2017 | Gourmet

Využijte zeleninu pro přípravu sladkých koláčů, chlebíčků i bábovek, ve kterých ji vůbec nepoznáte! Chuťově výrazná řepa i petržel se v úžasných dezertech ztratí a překvapí i jinak vybíravou návštěvu… více

Nedělní snídaně do postele: Belgické vafle, koblihy a sladké palačinky

26.02.2017 | Gourmet

Jen máloco voní tak vábivě jako nedělní snídaně, kterou vám zrovna někdo chystá do postele. Navíc za předpokladu, že ji připravuje z božské kombinace přepuštěného másla s cukrem a navrch ozdobí… více

Originální dezerty nejen z formy: Upečte hrad, růži nebo pandu

25.02.2017 | Gourmet

Pečení dortů, koláčů, sušenek a bábovek vás bude bavit o to víc, když sladké získá neobvyklý tvar! Zejména pak děti ocení dezerty ve tvaru hradu, mini báboviček nebo medvídka. Pořiďte si jednu z… více

Silný vývar 4x jinak: Uzený, slepičí, zeleninový a hovězí

23.02.2017 | Gourmet

Balzámem pro zkřehlé tělo i duši jsou horké polévky. Základem je vždy poctivý vývar ze zeleniny či masa, který zabere více času, ale výsledek je nenahraditelný. Řekněte ne bujónu v kostce a naučte se… více

Burger, nebo růže? 13 tipů, jak servírovat avokádo!

23.02.2017 | Gourmet

Většina z nás jej nakrájí na kousky, použije do salátu nebo jako hlavní ingredienci do populárního mexického guacamole. Food blogerka Colette Dike, autorka blogu Food Deco, začala servírovat avokádo… více

Jak správně uvařit luštěniny a kde je použít?

22.02.2017 | Gourmet

Hrách, fazole nebo čočka? Luštěniny nejsou jenom nuda na talíři a pokud víte, jak je správně připravit, vzniknou z nich opravdu lahodná jídla. Inspirujte se redakcí časopisu F.O.O.D. a zařaďte… více

20 kuchařských přešlapů, které vás pobaví

22.02.2017 | Gourmet

Občas se každému z nás stane, že se jídlo nepovede podle očekávání a fotky, kterou jsme si vysnili v kuchařce nebo v receptu na internetu. Takové momenty jsou náročné, ale věřte, že v tom nejste sami… více

VIDEO: Jak na knedlíky plněné uzeným masem?

21.02.2017 | Gourmet

Naučte se domácí bramborové knedlíky s uzeným masem a zelím podle časopisu F.O.O.D., který se tento měsíc zaměřil na tradiční české recepty. Bramborové těsto se také hodí na placky k masu a v mrazáku… více

To nejlepší z vepřového masa: 4 recepty podle časopisu F.O.O.D.

21.02.2017 | Gourmet

Seznamte se se segedínským gulášem provoněným zauzeným bokem, naučte se, jak zarolovat šťavnatou roládu nebo naplnit kotletu zelím. Že to jde i ve stylu sous-vide, vás přesvědčí náš master chef Jirka… více

VIDEO: Jak na americké lívance bez kynutí

20.02.2017 | Gourmet

Lívance bez kynutí jsou dokonalá snídaně, kterou si můžete dopřát nejenom o víkendu. Naučte se je připravovat podle jednoho z nejpopulárnějších receptů! více

Jak se slaví masopust? Zabijačka, koblihy i trdelník

20.02.2017 | Gourmet

Když už masopustní veselice, tak s celou parádou. Smažte koblihy a boží milosti, pečte maso a slaninu, vařte hory knedlíků, nakládejte si na talíř jelita s jitrnicemi a tlačenkou, ochutnávejte uzené,… více

Nedělní dezert? Nadýchané cupcakes!

19.02.2017 | Gourmet

Mini dortíčky, které zaberou jenom chvilku a pohodlně se servírují - to jsou cupcakes neboli dokonalý nedělní dezert. Malinové, se skořicí, nebo red velvet? Inspirujte se osmi recepty a potěšte… více

1 2 3 4 ... 11 ... 22 ... 32 ... 42 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami? Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami?
Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web