Jarní polévky ze zeleniny: Chřestová, špenátová nebo studená okurková

Jarní polévky ze zeleniny: Chřestová, špenátová nebo studená okurková

Lehké jarní polévky, které vám rychle půjdou od ruky. Vyzkoušejte třeba sezonní chřestovou nebo okurkovou pro teplejší jarní dny.

Chřestová polévka

V květnu je chřestu všude dost, nenechte si to ujít a uvařte výborně jemnou chřestovou polévku se smetanou, máslem a citronem na dochucení.

Špenátová polévka

Zdravá špenátová polévka vám udělá vždy dobře, díky mléku a šlehačce bude polévka krásně krémová. Určitě nebude na škodu si do polévky osmažit pár houskových krutonů.

Okurková polévka

Výborná okurková polévka, která zchladí jak při teplých jarních dnech, tak i v létě, bude velice oblíbenou. Okurku stačí jen nastrouhat, přidat kefír a bílý jogurt a ozdobit pár ořechy. S výsledkem budete určitě spokojeni.

Fotogalerie

Diskuze ke článku

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další články z rubriky